1-1-1.jpg
Pe 26 iunie, UTM vă invită la ce-a de-a treia ediție a celui mai important eveniment fashion studenţesc – Students’ Fashion Day. Gala colecţiilor vestimentare elaborate în cadrul Facultăţii Textile şi Poligrafie valorifică rezultatele absolvenţilor programului Design Vestimentar Industrial 2019/2020/2021.

Scopul evenimentului este de a crea o platformă comună de colaborare, schimb de experienţă şi suport din partea designerilor – profesionişti, precum şi celor interesaţi de fashion, modă şi design, scrie UTM.md.

Este conceput, totodată ca și concurs, în vederea promovării şi stimulării tinerelor talente din INDUSTRIA FASHION, ce vor prezenta colecţiile vestimentare în categoriile: Elegance, Street style, Romantic şi Sustenability.

Students’ Fashion Day este organizată de Facultatea Textile şi Poligrafie în parteneriat ZIPhouse Fashion Innovation Hub cu susținerea Asociației Patronale a Industriei Ușoare (APIUS), Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID, Suedia și UK.

Toate detaliile despre eveniment pot fi găsite pe pagina de Facebook UTM Facultatea Textile şi Poligrafie, iar accesul la eveniment este gratuit.

Evenimentul este însoţit de muzică live marca UTM-TechBand.

Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Preluat de la: diez.md