semnătură.jpg
Anual Serviciul Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică înregistrează o creștere a numărului de utilizatori activi ai serviciul semnătură electronică (persoane fizice și juridice), care de altfel reprezintă un instrument comod fiind cheia de acces către toate serviciile publice electronice din Republica Moldova. Chiar și în pofida restricțiilor provocate de COVID-19, serviciile precum depunerea declarațiilor pe venit, rapoartelor financiare sau obținerea de acte oficiale, semnarea electronică a documentelor etc., pot fi accesate și de la distanță, de toți utilizatorii serviciului semnătură electronică STISC.

Dat fiind importanța îmbunătățirii constante a calității serviciilor prestate, I.P. „Serviciul Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică” desfășoară un Sondaj de opinie privind satisfacția utilizatorilor serviciului – Semnătura electronică STISC.

Sondajul se adresează persoanelor fizice și juridice, care dețin și utilizează semnătura electronică STISC și are drept scop analiza situației actuale privind calitatea serviciului, dar și evaluarea gradului de mulțumire a utilizatorului în procesul utilizării acestui serviciu.

În baza rezultatelor chestionării vor fi identificate măsurile ce urmează a fi implementate de STISC pentru a asigura utilitatea maximă a propunerilor și sugestiilor pentru toate segmentele de utilizatori.

Sondajul poate fi completat în română AICI, iar în limba rusă AICI!

Răspunsurile respondenților vor fi strict confidențiale! Rezultatele sondajului vor fi utilizate în formă generalizată, fără vreo referință la identitatea respondenților.

Preluat de la: diez.md