2-23.jpg
Campionatul European de Fotbal 2020 se privește în această vară la Digital Park. Zi de zi, până pe 11 iulie, sunteți invitați în hala industrială de pe teritoriul complexului Digital Park pentru a urmări în direct pe un ecran gigantic, acoperit, toate partidele de la EURO 2020.

Fii parte a Campionatului European de Fotbal 2020! Vino la Digital Park pentru a savura din plin farmecul celui mai așteptat eveniment fotbalistic al verii.

Toate partidele vor fi transmise în direct pe un ecran uriaș, cu un sunet perfect și o imagine superbă, care te va face să simți cu adevărat atmosfera de la EURO-2020!

Ce fel de fotbal fără bere? Organizatorii evenimentului au avut grijă de acest aspect. Microbiștii care vor veni la Digital Park în timpul Campionatului European se vor putea delecta cu burgeri, snacksuri și vor putea alege dintr-un beer card generos.

Ia-ți prietenii și vino la Digital Park pentru a susține naționala favorită! Toți microbiștii vor avea parte de o atmosferă fotbalistică și o experiență memorabilă!

*Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile (cca. 500 locuri). 

Preluat de la: diez.md