284146061_5438948516115352_8505171976458663029_n.jpeg
Este primul weekend din luna august, iar asta înseamnă că acum e momentul perfect pentru a valorifica la maxim ultima lună din această vară.

Chiar dacă somnul e dulce, iar treburile și responsabilitățile nu se mai termină, ți-am pregătit o listă de cinci evenimente care au loc în acest weekend, care te vor ajuta să evadezi din rutină și să te bucuri de oameni și evenimente frumoase.

Beer Mania


iTicket

În acest an sărbătorește Ziua Internațională a Berii la Beer Mania. Vino pe 6 și 7 august, începând cu ora 11.00, în Parcul Afgan, la cea de-a doua ediție a primului festival dedicat iubitorilor de bere craft și producătorilor locali.

Vei descoperi zeci de arome unice și gusturi intense, obținute conform unor rețete exclusive, din cea mai bună materie primă. De la eveniment nu vor lipsi nici deliciile culinare, începând cu gustări afumate și cârnați, până la preparate gourmet de lux.

Invitații speciali ai festivalului sunt Gândul Mâței și EMAA.

Intrarea este liberă!

Flower Power Yardsale


Facebook/Yard Sale

Aer fierbinte californian, flori în păr, Lucy in the sky with diamonds, o rochie florală, un vin alb rece, o gustare delicioasă, câțiva prieteni buni, o stare de spirit solară și dansuri până la apus!

Cei mai frumoși oameni vin la Flower Power Yardsale, așa că fiți și voi printre ei, duminică, pe 7 august, de la 12.00 și până la apus!

Adresa: str. Toma Ciorbă, 38 (intrarea în fabrica AROMA, de pe str. Dosoftei, între str. Toma Ciorbă și Petru Movilă)

Accesul costă 100 de lei, însă copiii sub 10 ani și pensionarii intră gratuit la eveniment.

Spectacolul „Nopți albe”


Facebook/Centrul Național de Educație prin Artă

Duminică, 7 august, începând cu ora 19.00, ești așteptat(ă) la Centrul Național de Educație prin Artă, din strada S. Lazo 23, la spectacolul „Nopți albe”.

Adaptată scenic în nenumărate rânduri şi ecranizată de mari regizori ai istoriei filmului, ca Luchino Visconti şi Robert Bresson, iar recent de James Gray, în filmul Two Lovers, cu Joaquin Phoenix şi Gwyneth Paltrow, nuvela lui Dostoievski e cea mai frumoasă poveste despre candoare. Despre candoare şi noapte. Despre şansa candorii chiar şi atunci când zilele sunt negre.

Regia, scenariul, sound & light design – Andreea Vulpe;
Scenografia – Dan Titza;
Producţie a Asociaţiei Par Coeur.

Durata spectacolului este de 1h 20m, iar intrarea este liberă.

Art-Labyrinth Tribe, United Arts Festival 2022


Facebook/United Arts Festival

În perioada 5-7 august, într-o padure de Tei numită arcul Verde eco-camp din Micăuți, raionul, Strășeni, la 17 km de Chisinău, ești invitat(ă) să trăiești atmosfera deosebită a evenimentului United Arts Festival 2022.

Plin de spiritul creativității, muzicii, jam, dansului la foc, workshopuri, yoga, meditații, terapii, distracții pentru copii, toate astea în cele mai bune tradiții ale festivalelor Art-Labirintului!


Facebook/Art-Labyrinth Summer Festival

În cadrul evenimentului vor fi organizate câteva spații:
# Heaven Space – workshopuri, yoga, meditație, practici care încarcă corpul, mintea şi sufletul cu lumină;
# Kids Space – activități noi pentru copii. Aici părinții o să poată să-și lase copiii la tot felul de activități, iar echipa responsabilă o să aibă grijă ca micuții să fie în siguranță și să nu se plictisească nici pentru o secundă;
# Tea Space – muzica, jam session. Încearcă să descoperi adevărata cultură a ceaiului. Este un spațiu de o adevărată relaxare şi ai la dispoziție gusturile celor mai magice ceaiuri, limonade, cafea la foc, dulciuri şi multe alte gustoşenii.

Biletele online le puteți procura accesând linkul anexat aici.

Cămara Fest


Facebook/Ia Moldova Acasă

Vino la 6 și 7 august pe explanada Parcului „Alunelul” să iei acasă cele mai dulci fructe, cele mai gustoase legume, vinuri mari de la crame mici, brânzeturi și cașcavaluri speciale și multe alte bunătăți toate crescute și produse de micii producători locali!

Preluat de la: diez.md