diez-share-facebook.png
Moldova va deveni încă o piață din lume, unde va fi comercializat oficial sistemul electric IQOS. Acesta este adus pe piața noastră de Philip Morris Internațional (PMI) – cea mai mare companie de tutun din lume.

Astăzi, compania lansează site-ul www.iqos.md, unde vor putea fi depuse și cereri de înregistrare a dispozitivelor cumpărate în alte țări.

Timp de mai mult de 100 de ani Philip Morris Internațional (PMI) a produs doar țigări tradiționale. În prezent, compania vinde și produsul IQOS, care reprezintă un sistem electric ce permite utilizarea rezervelor de tutun (Heatsticks) numite HEETS. Când acestea sunt încălzite la o temperatură strict definită (<350⁰C), se formează un aerosol care conține nicotină. Acest aerosol conține în medie cu 90% mai puține substanțe toxice decât fumul din țigări.

Acest produs este căutat intensiv de consumatorii din Moldova și nu numai. În Japonia, de exemplu, HEETS este deja al doilea cel mai cumpărat brand printre produsele din tutun! Cota de piață este de 15,8%. În România, timp de doi ani și jumătate, ponderea HEETS a crescut până la 2,7% din cota de piață a tutunului. În țigară, tutunul arde la o temperatură mai mare de 600°C. Toate substanțele toxice ale fumului de țigară se elimină și se formează la această temperatură, substanțe care provoacă de fapt boli legate de fumat. Cercetările științifice ale PMI arată că nivelul de substanțe chimice din aerosolul eliberat din produsele din tutun, care utilizează sistemul de încălzire (heat-not-burn), este semnificativ mai mic decât în fumul eliminat din țigări.

Philip Morris Internațional (PMI) va oferi suport tuturor consumatorilor de IQOS, indiferent dacă dispozitivul electric a fost cumpărat în Moldova sau în străinătate. Pe site-ul www.iqos.md, consumatorii vor avea posibilitatea să se înregistreze și să afle primii despre lansarea produsului în Moldova.

Articolul complet îl puteți citi AICI

Preluat de la: diez.md