cover-1.jpg

Pe 14 iunie, la ora 17.00, se va deschide iSpace în Chișinău, un magazin de tehnică Apple cu statut de Apple Authorised Reseller. Acesta va funcționa la primul etaj al Port Mall – cel mai mare centru comercial din Moldova. Cu ocazia deschiderii, vor fi oferte speciale pentru achiziționarea dispozitivelor Apple de top, cadouri și masterclassuri.

Dacă visați de mult la un dispozitiv Apple nou, acum este momentul potrivit pentru a-l achiziționa! În perioada 14-16 iunie, iSpace vă oferă condiții extraordinare: cashback instant de până la 2 000 de lei sau credit 0 % pe o perioadă de până la doi ani. Fără plăți suplimentare și fără avans.
# pe 24 de luni: iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max și AirPods Max: de la 592 de lei lunar;
# pe 18 de luni: MacBook Air M1 13″, MacBook Pro M1 16″, iPad 10,9″ și Apple Watch Series 9 – de la 478 de lei lunar.

Dacă plătiți achiziția imediat, primiți cashback instant de până la 2 000 de lei. Acești bani pot fi folosiți imediat pentru a cumpăra căști sau accesorii suplimentare.

Important: oferta este valabilă doar trei zile: 14, 15 și 16 iunie. Și doar atât timp cât produsele sunt în stoc. Nu amânați: faceți o precomandă pe ispace.md pentru a reuși să cumpărați gadgetul în condiții avantajoase.

Există încă trei motive pentru a vă actualiza tehnologia în ziua deschiderii iSpace.

# Primii 150 de cumpărători vor primi un cadou – un abonament de 6 luni la biblioteca online „Litres”. În colecția acestui serviciu se află peste 1 milion de cărți electronice în diverse limbi și 65 000 de cărți audio – le puteți citi sau asculta pe orice dispozitiv. Exact ce vă trebuie în perioada vacanțelor de vară și concediilor.

# Toți cumpărătorii vor primi o reducere la cursurile oferite de Skillbox. Dacă ați dorit de mult să schimbați ceva în viața dvs., dar ați așteptat un semn, acesta este. Platforma educațională oferă peste 310 cursuri în peste 150 de profesii: cu siguranță veți găsi ceva potrivit pentru dvs.

# Primii 10 cumpărători cu cardul de client Wallet vor primi un powerbank cadou. Câștigătorii vor fi selectați cu ajutorul unui randomizator. Nu uitați să instalați cardul în avans.

Doriți și mai multe cadouri? Alăturați-vă activităților!

Tombolă cu premii: postați un stories pe Instagram de la deschiderea iSpace. Sunt doar trei condiții;
# trebuie să fiți abonat la iSpace.md pe Instagram;
# să fie publicat un stories de la deschidere unde trebuie să fie menționat iSpace;
# story-ul trebuie să fie activ timp de 24 de ore: nu îl puteți șterge înainte de termen.

Dacă toate condițiile sunt îndeplinite, vi se va atribui un număr poveștii dvs. Pe 17 iunie, în direct, iSpace va porni un randomizator care va alege 3 norocoși. Puteți câștiga unul dintre cele trei premii: încărcător wireless Belkin, purificator de aer AENO sau periuță electrică AENO.

Quiz pe tema Apple: răspundeți la întrebările prezentatorului și câștigați un premiu – powerbank. Începe la 17.30.

Masterclassuri de la experți cu cadouri pentru cei mai sârguincioși.

Masterclass de la iSpace și impact Academies: veți învăța trucuri pentru filmarea pe iPhone. Veți înțelege cum să montați videoclipuri folosind aplicații grozave. Și veți afla ce strategii de promovare puteți utiliza pentru a dezvolta un blog pe platformele populare.

14 iunie, 18:00. Înregistrați-vă la masterclass.

Puteți crea imagini simple, dar uimitor de frumoase, chiar dacă nu ați desenat niciodată până acum. Nu credeți? iSpace vă va dovedi acest lucru la un master-class comun cu Nikita Bilețki – ilustrator digital la studioul Art Space. Tot ce vă trebuie este un iPad încărcat, cu aplicația Procreate instalată în prealabil. Restul veți învăța pe loc.

15 iunie, 15:00. Înregistrați-vă la master-class.

Doriți să faceți fotografii care primesc like-uri și sunt salvate? Acest masterclass este pentru dvs.! Veți afla cum să compuneți cadrele pe iPhone și pe ce să puneți accentul în fotografie. Veți învăța să faceți corecții de culoare frumoase și naturale direct pe smartphone. Și veți înțelege ce greșeli comune fac oamenii atunci când editează fotografii.

16 iunie, 15:00. Înregistrați-vă la master-class.

Participați la masterclass și câștigați Yandex Station. Pentru aceasta:
# publicați rezultatul (videoclip, desen sau fotografie) pe pagina dvs. de Instagram;
# folosiți hashtag-ul #ispaceandpartners;
# menționați iSpace și partenerii – speakerul master-class-ului.

După 24 de ore, speakerul va alege cea mai tare lucrare – autorul acesteia va primi boxa.

Și asta nu e tot – primiți portretul dvs. digital, desenat pe iPad! Pe 14 iunie, între orele 17.00 și 20.00, la iSpace va fi prezentă ilustratoarea profesionistă Elena Dobrovenko – adresați-vă ei pentru a obține gratuit portretul dvs. digital.

Cine este iSpace?

Este un magazin de tehnică Apple și partener oficial al brandului în Moldova. 

— Centrul de expertiză Apple din țara noastră: toate serviciile – într-un singur loc. 

— Versiuni demo ale dispozitivelor: testați și comparați singuri. 

— Condiții avantajoase pentru achiziție: Trade-in, rate, credit. 

— Consultanță, instruire și master-class-uri. 

— O gamă largă de accesorii de la Apple și alți producători. 

— Servicii de garanție și reparații în Service Centru autorizat. 

—Livrare în toată țara. 

— Program de loialitate.

Nu ratați deschiderea magazinului de tehnică Apple de nivel mondial! Veniți la iSpace, cumpărați dispozitivele preferate și primiți cadouri.

Când: 14-16 iunie, 17.00 

Unde: Port Mall.

Preluat de la: diez.md