pokemon-go.jpg
Un nou joc din seria Pokemon va fi lansat în anul 2020. Pokemon Company a anunțat că noul joc pentru telefoane inteligente va „transforma somnul în divertisment„.

Prin noul joc, intitulat „Pokemon Sleep”, compania doreşte să transforme somnul în „distracţie” consemnând momentele în care utilizatorii merg la culcare şi se trezesc şi ora la care adorm, a precizat afiliata Nintendo Co. fără a oferi însă mai multe detalii legate de data de lansare, scrie agerpres.ro.

„Vrem să transformăm somnul în divertisment”, a precizat preşedintele Tsunekazu Ishihara. „Jucătorii se vor bucura de un somn bun împreună cu Pokemon, iar trezirea va fi pentru ei o desfătare”, a adăugat acesta.

La rândul său, Nintendo va pune în vânzare o nouă versiune a dispozitivului său „Pokemon Go Plus”, pe care jucătorii îl pot asocia cu smartphone-urile pentru a nu fi nevoiţi să privească mereu ecranele. Dispozitivul va beneficia de o funcţie suplimentară de monitorizare a somnului jucătorilor şi va permite trimiterea unor date către telefoanele mobile când acestea sunt aşezate pe pernă.

Numele Pokemon este o abreviere a cuvintelor Pocket Monsters, ce în traducere înseamnă „monştrii de buzunar”.

Preluat de la: diez.md