shutterstock_1012790962-scaled.jpg

Un bărbat a cumpărat o casă cu o ușă secretă. Ce a găsit în spatele său l-a speriat teribil. Întreaga experiență a fost dezvăluită pe o rețea de socializare, unde proprietarul imobilului a spus și cum s-a încheiat evenimentul.

În timp ce explora noua locuință, nu mică a fost surpriza omului atunci când a descoperit o ușă secretă, închisă cu 20 de șuruburi mari. Având o asemenea imagine în față, omul a început să fie din ce în ce mai curios să descopere ce se află în spatele ușii.

După numeroase eforturi, omul a deschis ușa și a fost la un pas să ajungă la urgențe, la spital, din cauza sperieturii pe care a tras-o. Motivul? Când ușa s-a deschis, bărbatul a dat cu ochii de ceea ce părea să fie un „omuleț verde” bizar, cu cusături pe față. Era vorba de o sperietoare de ciori. Complet inofensiv, așadar.

„Am scăpat tot ce aveam în mână, am căzut și aproape că am făcut pe mine de frică, nu mi-am mai putut coordona mișcările”, a spus el, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Scarecrow

Așadar, a găsit un costum de Halloween, complet inofensiv. Cel mai probabil vechiul proprietar a vrut să îi facă o farsă acestuia, lucru de care se pare că au mai avut parte și alte persoane după achiziționarea unui spațiu nou.

„Aș fi murit”„Cred că cineva s-a amuzat copios” sau „Să ai răbdare să faci așa ceva, ăsta da umor”, sunt doar o mică parte dintre comentariile pe care le-a primit bărbatul care s-a panicat când a găsit sperietoarea de ciori.

Citește și:

FOTO: Shutterstock

Preluat de la: csid.ro