фото.jpg
Cele mai populare brand-uri din lume, precum și mai puțin cunoscute, dar promițătoare, sunt amplasate acum într-un singur loc și anume în cel mai mare magazin de electrocasnice și electronice din Moldova – Ultra.

Mai exact, în showroom-ul Ultra sunt prezentate mai mult de 500 brand-uri pe o suprafață de 3500 metri pătrați.Fiecare brand prezent în showroom-ul Ultra își dorește să fie mai aproape de client, iar clientul dorește să achiziționeze produsul dorit la un preț avantajos. Prin urmare, la Ultra în fiecare weekend vei avea prețuri angro la tot asortimentul unui brand.

Singurul mister care rămâne pe parcursul săptămânii este ce brand oferă prețuri angro în weekend. Această informație va deveni disponibilă în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe pagina principală a site-ului www.ultra.md.

Weekend-ul trecut brand-ul VITEK a încântat clienții cu prețurile sale, iar în acest weekend a venit rândul brand-ului Huawei. Huawei este un furnizor de top la nivel mondial în domeniul tehnologiei pentru industria IT&C, al infrastructurii în telecomunicații și în cel al dispozitivelor inteligente. La Ultra găsești smartphone-uri, ceasuri smart, căști fără fir marca Huawei, care au menirea să îți ofere o experință de utilizare confortabilă în fiecare zi.

Tot la Ultra aveți garanția celui mai bun preț și găsiți o gamă vastă de categorii de produse: frigidere, mașini de spălat, televizoare, calculatoare, laptop-uri, smartphone-uri, gadget-uri, aspiratoare, fiare de călcat, monitoare, echipamente de birou, biciclete, trotinete electrice, jucării smart pentru copii și multă, multă tehnică inovativă.

Nu va mai fi nevoie să așteptați ca produsul ales să fie adus dintr-o altă filială. În imediata apropiere a showroom-ului Ultra, găsiți cel mai mare depozit de tehnică de 10 000 mii metri pătrați.

În fața showroom-ului Ultra sunt peste 200 de locuri de parcare și cu siguranță veți găsi un loc și pentru Dvs.!

Cumpărați tehnică în credit 0 %! La Ultra obțineți ușor un credit avantajos de la filiala băncii Moldindconbank și puteți lua produsul în cel mai scurt timp. Comandă și cumpără on-line 24/7 pe site-ul –www.ultra.md.

Showroom-ul Ultra este amplasat chiar în centrul orașului Chișinău, pe strada Columna 170 (pe teritoriul fostei uzine de tractoare).Telefon: +373-6000-0003
# Site: www.ultra.md
# FB (https://www.facebook.com/ultra.moldova)
# Instagram (https://www.instagram.com/ultra.moldova)
# YouTube  (https://www.youtube.com/channel/UCGs9xB1rdCvik526qeoiRCw/featured)

Abonează-te la canalul de Telegram @ultramd, unde vei găsi cele mai avantajoase promoții și noutăți din lumea tehnologiei!

Preluat de la: diez.md