Royal-Town-apartamente-de-vinzare-in-iasi.-Apartamente-cu-2-camere-3-camere.jpg
Se pare că piața rezidențială din România își revine deja din starea de letargie produsă de criza pandemică. În prezent, există peste 7000 de șantiere în întreaga Românie, iar conform statisticilor oficiale, statutul acestora este următorul: în construcție – 2.498, în curs de autorizare – 2.181 şi alte 963 au fost finalizate.

Complexul rezidențial Royal Town Iași își așteaptă viitorii locatari, având atât apartamente finalizate, cât și în construcție. În articolul care urmează, veți regăsi motivele cele mai importante pentru a alege o locuință aici:

Calitatea superioara a lucrărilor efectuate

Statistica actuală ne spune că decizia clientului în proporție de aproape 60 %, este luată mai ales în funcție de calitatea lucrărilor realizate. Apoi, hotărârea este luată prin prisma locației: infrastructura zonei și prezența spațiilor verzi sau posibilitatea de a avea acces la o zonă verde.Ca să poți stabili dacă o construcție este sau nu de calitate și pentru a alege un apartament care ar răspunde necesităților tale trebuie să ții cont de elemente precum: aspectul arhitectural al blocurilor, calitatea materialelor de construcție utilizate, dar și de profesionalismul echipelor implicate în procesul de construcție. În complexul rezidențial Royal Town au fost folosite materiale și finisaje precum cărămida de 25 cm, tâmplărie exterioară cu trei foi de sticlă și profil cu șapte camere, încălzire în pardoseală, marmură pentru placarea pardoselii sau întrerupătoare digitale. Toate acestea formează indici valorici în baza cărora poți alege să îți achiziționezi un apartament în Iași. Ce îți garantează aceste elemente?
# siguranța investiției realizate;
# garanția durabilității în exploatare locuinței;
# confortul unei vieți confortabile într-un oraș de tradiție precum Iași.

Infrastructura și zona

Ar trebui ca într-un secol al transportului modern, să nu ne mai facem griji despre infrastructură sau de zona amplasării unei locuințe. Dar în realitate lucrurile stau cu totul altfel. Amplasarea complexului în Copou îți garantează:
# Accesibilitate la zone de interes social: spitale, scoli, licee și universități renumite, centre comerciale, parcuri, etc.
# Proximitatea față de zona centrală a orașului, fapt care te scutește de cheltuieli suplimentare pentru transportul personal;
# Conexiune directă cu cele mai importante noduri de transport terestru și aerian (gara, autogara sau aeroport).

<!–

–> <!–

–>

Conform datelor furnizate de Comisia Europeană pierdem anual circa 40 de ore doar în ambuteiaje, o cifră exorbitantă, mai ales pentru locuitorii zonei urbane. Complexul rezidențial Royal Town este, deci, avantajos pentru persoanele care își doresc conexiuni rapide cu zona centrală a municipiului Iași.

Tipurile de compartimentare

Ultimul, dar nu cel din urmă motiv este compartimentarea apartamentelor de vânzare din Iași, deoarece de ea depinde cum îți vei folosi pe deplin locuința. În complexul rezidențial Royal apartamentele sunt de la 43 m.p. până la 90 m.p. Acestea sunt de patru tipuri: cu o cameră (bucătăria + dormitor), cu două camere de tip open space (bucătăria cu living împreună + dormitor)  cu două camere de tip decomandat (toate camerele sunt separate: bucătăria + living + dormitor) sau cu trei camere decomandat. Deci, există o compartimentare potrivită pentru fiecare client.

Dacă ești un tânăr la început de drum și care nu vrea să își schimbe stilul de viață, ia-ți un apartament cu o cameră sau un apartament cu două camere tip open space.

Dacă ești un familist convins optează pentru un apartament cu două sau trei camere, astfel încât suprafața să fie optimă pentru toți membrii familiei.

Investește inteligent în viitorul tău! Alege complexul rezidențial Royal Town din zona parcului Copou.

Preluat de la: diez.md