Pentru că alimentaţia are un cuvânt greu de spus când vine vorba de sănătatea inimii, specialiştii ne recomandă trei alimente „culese” toamna care ne protejează „motorul” organismului.

Roşiile conţin licopen, antioxidant care protejează de bolile de inimă şi de cancerul la sân. Pentru un efect maxim, ar trebui consumate în stare naturală şi nu în sosuri dulci.

Miezul de nucă este un fruct pe cât de gustos, pe atât de sănătos. Conţine minerale, vitamine şi grăsimi vegetale, bune împotriva colesterolului. Consumat după fiecare masă, împiedică îngroşarea arterelor şi previne bolile de inimă.

Vinul roşu conţine resveratrolul, o substanţă care are rol în stoparea modificărilor ce apar la nivelul genelor responsabile de buna funcţionare a inimii. Nu abuzaţi, însă, de el pentru că prea mult alcool poate avea efecte grave asupra sănătăţii.

Inima noastră muncește non-stop toată viața, oferă-i respectul de care are nevoie în fiecare zi cu câteva obiceiuri simple și suplimentele recomandate de către Farmacia Familiei a căror combinații unice de ingrediente satisface nevoile zilnice ale fiecărei inimi.

Produsele cu Omega 3 asigură necesarul zilnic de aminoacizi, vitali pentru îmbunătățirea calității vieții, mai ales în cazul unui nivel ridicat al colesterolului, a problemelor de circulație, stres, diabet, greutate excesivă sau oboseală cronică.

Ceaiul Hipertensiv Farmacia Familiei

Acest ceai are efect sedativ cardiac şi nervos, vasodilatator, anticoagulant, reglează circulația sângelui, scade tensiunea, previne infarctele şi accidentele vasculare.

Ține minte, primordială este prevenția! Tratamentul preventiv garantează o longevitate activă!

Preluat de la: diez.md