smartphone-zoom-credit.jpeg
Trăim într-o epocă extrem de grăbită, cu mult conținut digital și cu o dependență vădită de tot ce înseamnă tehnologie informațională. Rar mai poți vedea la terase sau în parcuri oameni care să nu-și verifice într-un mod compulsiv ecranele smartphone-urilor. Deși specialiștii bat semnale de alarmă, noi continuăm să fim legați din ce în ce mai tare de propriile telefoane. Pentru că nu avem cum să evităm această interacțiune, recomandarea specialiștilor e să optăm, cel puțin, pentru gadgeturi de calitate, care au ecrane adaptate pentru a nu ne afecta vederea sau care vor rezista mult timp în exploatare. Care sunt cele mai bune 3 telefoane ale anului 2022? Află răspunsul la această întrebare în rândurile ce urmează.
  • Samsung Galaxy S21 FE 5G

Un smartphone de ultimă generație cu display de 6.3 inch, cu procesor: Qualcomm Snapdragon 888 5G , 8 nuclee, Greutate: 177 g și capacitate baterie: Li-Io 4500 mAh. Prețul accesibil îți permite să îl procuri cu un credit rapid, fără a face o gaură în bugetul familiei.

Printre caracteristicile de bază ale acestui smartphone este durata bateriei, care îți permite să îl folosești pe larg în jobul sau în proiectele tale personale. Grație cpacității procesorului său, vei putea:

  • filma video în calitate bună;
  • executa fotografii;
  • instala diferite aplicații, precum sunt cele destinate editării foto – video.

Compania Samsung fixează noi opțiuni în materie de calitate, îmbunătățind considerabil user experiența clienților săi.

  • Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G

Telefoanele companiei Xiaomi se bucură de o popularitate crescândă în ultimii ani, fiind versiuni performante la prețuri extrem de avantajoase, ceea ce le permite utilizatorilor să își utilizeze la maximum smartphone-ul și să-l schimbe oricând pe un model mai performant.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G are un procesor Snapdragoon 695 cu 8 nuclee, Amoled flat DotDisplay și un preț avantajos, pe care îl poți acoperi cu un credit doar cu buletinul. E o variantă la îndemâna oricui, mai ales dacă ești student sau recent te-ai angajat la un job într-o companie.

Acest model îți permite să:

  • faci conțint digital de calitate;
  • editezi și corectezi orice produs foto / video;
  • navighezi pe internet și să instalezi diverse programe destinate proceselor tale de lucru.
  • iPhone 12

Experiența Apple este ceva ce trebuie să încerci măcar o dată, pentru că produsele lor sunt o adevărată plăcere. Cu atenție față de detalii, siguranță și user friendly, modelul de iPhone 12 a apărut pe piață cu un procesor A14 Bionic Chip și cu o cameră frontală de 12 MP, iar cea din spate de 12+12 MP.

Nu știi de unde să iei credit de consum pentru a-ți procura telefonul dorit? Nu amâna! Apelează la Zoom Credit și optează pentru împrumuturi rapide și economic avantajoase.

Preluat de la: diez.md