ro-2.jpg

Sfârșitul de toamnă vine cu averse puternice de prețuri reduse și promoții generoase la Shopping MallDova. În acest weekend, magazinele din incinta centrului comercial, vor afișa prețuri cu până la 60 % mai mici, la o gamă largă de produse. 

Notează în calendar data de 11, 12 și 13 noiembrie și vino să te bucuri de promoțiile brandurilor de talie internațională.

Ai nevoie de o ținută nouă, care să-ți țină de cald în serile ploiase de toamnă? Sau poate îți dorești ținute sport pentru orele de antrenament?

Află atunci că în acest weekend mai multe branduri de haine vor afișa reduceri generoase. Poți să începi tură de shopping, pentru căutarea pieselor vestimentare potrivite, cu magazinele care vor oferi reduceri de prețuri de până la 50 %-60 %.

Dacă îți dorești demult o pereche nouă de botine sau ghete care să se potrivească outfit-ului din weekend, vino în magazinele din incinta Shopping MallDova, care te vor surprinde cu reduceri la produsele lor.

Vrei să îți îmbraci copilul pentru sezonul de iarnă sau să îi cumperi o jucărie mult dorită? O gamă largă de produse găsești la magazinele specializate cu produse pentru cei mici

Reduceri de la 30 % până la 50 % vei găsi și la parfumuri și produsele cosmetice din magazinele din incinta Shopping MallDova. 

Tot în acest weekend, poți da startul pregătirilor pentru sezonul sărbătorilor de iarnă și să începi maratonul cumpărăturilor pentru cadourile de sub pomul de Crăciun. 

Shoppingul va fi de două ori mai plăcut după cei veți savura ceva gustos, împreună cu familia, la restaurantele de la foodcourt. Iar micii vizitatori pot să se distreze la terenul de joacă.

Astfel, dacă nu ți-ai făcut planuri pentru acest final de săptămână, te așteptăm pentru un nou maraton de cumpărături și distracții la Shopping MallDova

Lista reducerilor afișate de magazinele din incinta Shopping MallDova poate fi consultată aici.

Preluat de la: diez.md