Tinerii profesioniști care au absolvit studiile superioare sunt invitați să se înscrie la Școala de vară Energy Community. Oportunitatea este destinată persoanelor care își doresc să-și aprofundeze cunoștințele în înțelegerea tranziției energetice și să modeleze în mod activ viitorul acestui sector.

Programul acoperă o gamă largă de subiecte legate de energie. Participarea este gratuită pentru cetățenii din Armenia, Azerbaidjan, Georgia, Republica Moldova și Ucraina. Școala de vară din acest an urmează să se desfășoare în perioada 20-27 iulie 2024, la Universitatea Tehnică a Moldovei din Chișinău.

# Studenți postuniversitari: master sau doctorat. 
# Candidații trebuie să aibă până la 35 de ani.
# Să cunoașteți limba engleză fluent, atât la nivel de comunicare, cât și scriere.
# Candidații care doresc să-și extindă cunoștințele în subiecte legate de energie.
# Cercetători: persoane din diverse discipline legate de energie.
# Tineri profesioniști: cei angajați în instituții guvernamentale, companii, think tank-uri, ONG-uri și alte sectoare energetice relevante.

# Candidații vor redacta o lucrare de maxim cinci pagini în care vor fi prezentate și analizate pe scurt problemele actuale de politică energetică, legate de unul dintre următoarele subiecte:
– implicații economice;
– probleme tehnice legate de generarea energiei;
– implicații politice și diplomație energetică;
– aspecte juridice;
–întrebări legate de sustenabilitatea sistemelor energetice. 
# Experiență și cunoștințe anterioare în domeniul energiei.
# Echilibrul geografic.
# Echilibrul de gen.

Persoanele interesate pot completa acest formular pentru a se înregistra. Termenul-limită pentru expedierea cererii este 31 martie. Pentru ca formularul să fie valid, trebuie să atașați CV-ul în format Europass și lucrarea despre problemele actuale de politică energetică.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

 

Preluat de la: diez.md