53006790540_141dc1dd46_o.jpg

Programul pentru Liderii din Europa al Fundației Obama anunță despre lansarea unei noi ediții. Tinerii interesați să devină lideri și să dezvolte competențe de leadership sunt invitați să se înscrie. Organizația identifică lideri emergenți care activează în structurile de stat, societatea civilă și sectorul privat și care au demonstrat angajamentul de a promova binele comun. Programul urmărește să construiască o nouă generație de modele pozitive, active din punct de vedere civic, care sunt pregătite să creeze soluții tangibile pentru provocările din comunitățile lor.

Programul pentru Liderii Fundației Obama sprijină participanții din Africa, Asia-Pacific, Europa și Statele Unite în dezvoltarea și antrenarea leadershipului și angajamentului civic, oferindu-le oportunitatea să-și dezvolte abilitățile și să lase o amprentă în sectoarele public, privat sau nonprofit. Anual, sunt selectați 35 de candidați din Europa care urmează să devină participanți ai programului.

Procesul de înscriere constă din două etape:
#1. în prima etapă, candidații expediază dosarul de aplicare;
#2. candidații preselecționați sunt invitați la a doua etapă, unde participă la un interviu cu reprezentanții Fundației Obama.

Programul este planificat să înceapă pe 2 septembrie 2024 și se va încheia cel târziu pe 1 mai 2025.

Persoanele interesate pot completa acest formular pentru a se înregistra. Termenul-limită pentru înscriere este 9 februarie.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md