maxresdefault-2.jpg
Mii de oameni utilizează aplicația Tinder pentru a cunoaște oamenii noi, pentru a ieși la întâlniri sau pentru a lega potențiale relații. De ceva timp însă, există anumite aplicații similare care sunt destinate animalelor de companie, datorită cărora unii patrupezi pot fi adoptați, li se poate găsi un sitter pentru o perioadă determinată sau unde aceștia pot merge la date.

Ideea acestor aplicații a fost dezvoltată pentru a crea platforme pentru ca stăpânii animalelor de companie să poată comunica între ei, formându-se ulterior o comunitate specială în cadrul aplicațiilor.

Așadar, mai jos vă lăsăm lista celor șapte aplicații de genul Tinder destinate patrupezilor.

# Wag!

Wag! este o aplicație care permite proprietarilor de animale să găsească persoane care să le plimbe prietenii de companie atunci când ei nu sunt acasă sau când sunt plecați în vacanță.

<!–

–> <!–

–>

# Zeppee

Aceasta este prima aplicație iPhone din Australia concepută pentru animalele de companie și ajută utilizatorul să filtreze căutarea unui animal în funcție de rasă, vârstă, distanța de la locul unde ce află celălalt, categorie și multe altele. De asemenea, această aplicație identifică automat locația exactă a utilizatorului folosind tehnologia GPRS care îl ghidează pe utilizator să găsească cei mai apropiați patrupezi.

# BarkBuddy

Această aplicație este prima care a fost concepută pentru a găsi câini spre adopție din orice zonă a unei localități. Totodată, datorită acesteia, patrupezii își pot găsi perechea.

# Rover

Există momente în care pur și simplu nu-ți poți duce animalul de companie peste tot, deoarece trebuie să mergi la muncă. Aplicația Rover conectează stăpânii de câini cu alți posesori de animale de companie care ar putea avea grijă de ei pentru o perioadă determinată.

# GetPet

Autorii acestei aplicații pentru animale de companie susțin că ea reprezintă locul unde începe prietenia! Pentru că datorită acesteia câinii și pisicile din adăposturile locale își pot găsi un stăpân. Aplicația a fost dezvoltată pentru a eficientiza cererea persoanelor care doresc să adopte un animal de companie.

# Tindog

Tindog este o altă aplicație bazată pe locație, care le va permite stăpânilor de animale să găsească alți patrupezi în jurul lor, oferindu-le acestora posibilitatea să-și facă noi prieteni.

# Dog Date Afternoon

Dog Date Afternoon este destinată nu doar patrupezilor singuri, ci și stăpânilor acestora. Așadar, Dog Date Afternoon este pentru proprietarii care sunt singuri.

Totodată, noi reamintim despre faptul că la Chișinău a fost lansată o pagină de Facebook dedicată adopției animalelor fără adăpost. Această pagină-și propune să promoveze adopția animalelor fără adăpost și să încurajeze o atitudine grijulie și respectuoasă față de patrupezii vagabonzi.

Preluat de la: diez.md