tinder.jpg
Tinder a adăugat opțiune live video pentru flirt one-on-one între utilizatorii rețelei de dating. Decizia a fost anunțată printr-un comunicat de presă de proprietarul Tinder Match Group.

Adăugarea suportului pentru videochat va fi una dintre cele mai importante adiții din istoria rețelei de dating transformând Tinder dintr-o platformă axată pe socializare indirectă, cu poze de profil și descrieri alese cu grijă, într-un mediu mult mai dinamic unde poți comunica direct și imediat cu persoanele de care ești interesat, scrie go4it.ro.

Vestea adăugării opțiunii pentru video chat vide la scurt timp după ce Tinder a anunțat că oferă gratuit Passport, opţiunea care îţi permite să flirtezi cu oricine din lume, fără a fi limitat de locația ta geografică.

Având în vedere faptul că majoritatea oamenilor stau acasă, iar tendința socială este de continuare a izolării și desfășurarea activităților în mod cât mai distanțat, măsurile luate de Tinder în sensul înlesnirii interacțiunilor la distanță vine într-un moment cât se poate de prielnic, rețeaua de socializare având de câștigat pe termen lung.

Preluat de la: diez.md