cats-13.jpg

Tily Niculae, una dintre cele mai apreciate actrițe din România, a împărtășit recent detalii despre lupta sa continuă cu psoriazisul, o afecțiune cronică pentru care nu există încă un tratament definitiv. Cunoscuta actriță a dezvăluit că, deși se confruntă cu această boală de mulți ani, ea nu a renunțat niciodată la speranța de a găsi o metodă eficientă de gestionare a simptomelor.

După ce și-a construit o carieră impresionantă încă de la o vârstă fragedă, inclusiv prin rolul său memorabil din serialul „La Bloc”, Tily Niculae a ales să se retragă temporar din lumina reflectoarelor. Între timp, viața sa personală a înflorit, actrița trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Dragoș Popescu, și cei doi copii ai lor, Sofia și Radu.

Recent, Tily Niculae a dezvăluit că a început un nou tratament pentru psoriazis. Acesta constă într-un set de injecții administrate de trei ori pe an. Aceste injecții par să țină boala sub control, permițându-i să se concentreze pe familie și carieră. Actrița a menționat că decizia de a începe acest tratament a fost amânată inițial din dorința de a avea încă un copil. Acum, însă, speră ca analizele regulate să confirme eficiența tratamentului, evitând astfel necesitatea întreruperii acestuia.

„Am început să fac un tratament pe care l-am refuzat acum foarte mulți ani, pentru că mă împiedica să am o viitoare sarcină și mi-am dorit extrem de mult să fim patru în familie. Practic, acum boala este ținută sub control cu acest tratament. Sunt supusă regulat la niște analize anuale. Să sperăm că vor ieși bine, astfel încât să nu îl opresc. Dacă analizele ies prost, trebuie oprit. Sunt niște injecții care se fac la câteva luni, de trei ori pe an. Deocamdată, văd că e ținută sub control și îmi doresc din tot sufletul meu să nu mai apară, pentru că e boală cronică, incurabilă, este una dintre afecțiunile pentru care nu s-a găsit tratament, gen am luat o pastilă de cap și mi-a trecut durerea”, a spus Tily Niculae pentru Unica.ro.

În ciuda provocărilor, Tily Niculae rămâne optimistă și cu zâmbetul pe buze. La 38 de ani, ea este studentă la a doua facultate și a revenit pe scenă după o pauză de 12 ani. Actrița a discutat și despre educația copiilor săi, explicând alegerea unei școli private pentru Sofia și a unei grădinițe de stat pentru Radu.

„În momentul în care am decis școala ei, Radu nu era încă în cărți. Noi ne doream al doilea copil, dar cumva nu se întâmpla și ne-am gândit că nu o să se mai întâmple. Am zis că e singurul copil și că trebuie să aibă într-un loc continuitate, ca noi să nu mai plătim suplimentar orele de engleză, am mers strict după acest considerent. După care am rămas însărcinată cu Radu. Mai târziu ar fi fost puțin cam ciudat să muți un copil pentru că a venit celălalt. Este un efort pentru a ține un copil într-o școală privată. Cred că acolo unde oamenii își fac treaba bine nu contează dacă e stat sau privat. Și, de asemenea, acolo unde copilul dorește să învețe. Poate să fie școala poleită cu aur, că dacă acel copil nu își dorește să învețe, tot degeaba. Taxa reprezintă suma unui after school, pe care îl plătește un părinte. Mi se pare aberant să dăm peste 1500 de euro pe lună pentru ca și copilul să fie la școală, sincer. Exclus”, a mai spus actrița, pentru sursa citată mai sus.

 

Sursă foto – Instagram

Preluat de la: csid.ro