diez-share-facebook.png
IQOS – este o tehnologie inovativă HeatControl™ de încălzire a tutunului, dezvoltată în Elveția de către compania Philip Morris International și care are menirea să transforme viețile fumătorilor din întreaga lume.

Dispozitivele IQOS încălzesc tutunul, dezvăluind adevărata lui aromă. Spre deosebire de țigarete, în dispozitivele IQOS, tutunul nu atinge temperatura de ardere și, respectiv, nu produce scrum.

Începând cu ziua de azi, puteți veni la oricare din punctele de vânzare a dispozitivelor și să procurați dispozitivul IQOS la un preț promoțional. De asemenea, vă reamintim că compania afiliată Philip Morris International în Moldova, oferă posibilitatea tuturor persoanelor care deja utilizează IQOS, să-și înregistreze dispozitivele.

După înregistrarea dispozitivului IQOS, fiecare utilizator va primi 6 luni de garanție suplimentar la cea deja acordată în țara unde dispozitivul a fost achiziționat. Pentru a beneficia de garanție suplimentară, este necesar să aduceți dispozitivul IQOS la unul din punctele oficiale de vânzare. Lista completă a punctelor de comercializare a dispozitivelor IQOS, programul de lucru și datele de contact ale reprezentanților companiei Philip Morris International pot fi găsite accesând următoarea pagină de internet www.iqos.com.

Atenție! Pentru a putea beneficia de garanție suplimentară, înregistrați dispozitivele dvs. IQOS până la 31 august 2018. Doar dispozitivele în stare bună de funcționare pot fi înregistrate.

Pentru mai multe informații despre dispozitivele IQOS și despre tehnologia HeatControl™, accesați pagina oficială de internet www.iqos.com.

Preluat de la: diez.md