hgf.jpg
Anul acesta primăvara ne bucură nu numai cu înflorirea, revitalizarea tradițională, dar și cu lansarea unui șir de evenimente noi, organizate de „Tech Women”.

Pe lângă conferințe și meetupuri, deja bine cunoscute datorită subiectelor atrăgătoare, în agenda activităților vor apărea și lucruri noi, cum ar fi brunch-uri tematice, ateliere, dezbateri și altele.

Se cunoaște destul de bine că dacă dorim să motivăm tinerele talente să înceapă o carieră în IT – o practică bună este promovarea persoanelor de succes care deja au obținut performanțe în acest domeniu. Printre noi există adevărate exemple de urmat, care ar putea să ne inspire și să ne ofere mentorat pentru a identifica noi oportunități de dezvoltare. „TECH Women” își propune să aducă împreună oamenii cu experiență și pe cei dornici de a învăța de la ei.

Evenimentele organizate sunt deschise publicului larg și încurajează participarea grupurilor mixte, atât femei cât și bărbați. „TECH Women” încurajează orice persoană, indiferent de vârstă, gen, experiență să se alăture comunității.

Pentru a fi la curent cu toate evenimentele organizate urmăriți pagina Tech Women pe Facebook.

„TECH Women” este o inițiativă dedicată atragerii, susținerii, ghidării și promovării femeilor în domeniul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor (TIC).

Preluat de la: diez.md