ETALPMENT-MBR-4-RUZANE-1.jpg

Moldovan Brands Runway (MBR), eveniment și platformă de modă care prezintă și promovează mărcile de modă locale și internaționale, revine cu a treia ediție. Aceasta se va desfășura în perioada 29-30 martie la Mediacor, începând cu ora 17.00.

Genericul din acest an, Whispers of the deep, este o invitație de a aduce în prim-plan legătura profundă dintre misterul oceanului și modă. Acesta explorează oceanul ca o sursă de inspirație și o metaforă a fluidității, profunzimii și capacității industriei modei de a tăia respirația în materie de frumusețe

Potrivit organizatorilor, tema include angajamentul designerilor de a prezenta nu doar proiecte de ultimă oră, ci și de a promova o înțelegere și apreciere a resurselor oferite de natură.

Totodată, având în vedere că MBR 2024 se extinde dincolo de prezentările de modă, oferind și o expoziție vastă care reflectă artă digitală inspirată de motivul apei, menționăm că la baza ediției din 2024 stă lucrarea artistului digital Maotik, cunoscută pentru îmbinarea domeniului digital cu cel fizic. Aceasta reînvie ritmul oceanului, creând un mediu dinamic și interactiv.

În cadrul evenimentului, peste 15 designeri și branduri din Moldova, Ucraina, România și Georgie, selectați de un juriu internațional pentru abordare inovatoare, își vor prezenta colecțiile de primăvară-vară. Printre aceștia se numără: OK KINO, Julia Allert, L. Storojuc, Valentina Vidrașcu, Șotropa, Sekana, Georgette, Ionel, EHO, Mallena, March Again, Tricon, Nicole Storm și Barbara Collection, Andra Handaric, Bahrim, collective runway Dofamin Concept Space-Bevza, GUDU, J’amemme.

Biletele la MBR 2024 sunt disponibile pe Unde.io și pe iTicket.

Moldovan Brands Runway își propune să celebreze și să valorifice potențialul modei autohtone, oferind în același timp un spațiu pentru colaborare și inovare în industria fashion. Acest eveniment include prezentări de modă, expoziții și alte activități interactive legate de lumea fashion, creând un ecosistem de modă vibrant și dinamic în Moldova.

Preluat de la: diez.md