Diez-960x480-Ro.jpg
Încă o SUPER zi de REDUCERI la ENTER! Profită de SuperJOI și cumpără tehnică de climatizare, televizoare, electrocasnice, aparate de uz casnic și tehnică audio LG cu o reducere de până la 20 %! Fii gata să pui mâna pe produsul dorit la SUPER PREȚ, în data de 23.09.2021, exclusiv ONLINE!

Ziua reducerilor la ENTER continuă! De SuperJOI ai ocazia să reduci la minim cheltuielile din bugetul familiei procurând tehnica brand-ului LG, cu o funcționalitate optimă și un consum minim de energie, cu o reducere de până la -20 %, pe ENTER.ONLINE.

Treburile casnice îți dau bătăi de cap? Ai nevoie de o mână de ajutor! Cumpără acum aspiratoare, mașini de spălat și uscat rufe LG cu o reducere maximă de -15 %. Și gătitul poate fi mai plăcut dacă dispui de un cuptor incorporabil, o plită pe gaz și un cuptor cu microunde pentru prepararea noilor delicii culinare. La urma urmei, ai nevoie și de un frigider bun pentru depozitarea acestora. Acum toate cu un preț redus de până la -15 %! 

După muncă se cuvine și odihnă! Iar serile în familie pot fi mult mai colorate cu un nou televizor LG, în timp ce efectul cinematografic poate fi obținut cu ajutorul unui soundbar cu o reducere de până la -20 %. 

<!–

–> <!–

–>

Cum poți profita de aceste oferte? Lasă datele tale de contact pe pagina promoției SuperJOI, iar magazinul online ENTER va avea grijă să-ți reamintească despre startul reducerilor și să-ți prezinte întreaga listă cu produsele înscrise în promoție!

Nu uita! Oferta este valabilă o singură zi, exclusiv ONLINE! 

Creează cele mai plăcute experiențe în familie împreună cu ENTER!

Preluat de la: diez.md