SURE_1.jpg

În cadrul Programului Internațional SURE, studenții de la Facultatea Relații Economice Internaționale (REI) din Academia de Studii Economice din Moldova, se alătură eforturilor de combatere a dezinformării și promovării competențelor de gândire critică printre tineri. Studenții ghidați de profesorii ASEM în colaborare cu GEN Moldova vor organiza un eveniment educativ – Quiz pentru elevii din clasele liceale.

Evenimentul va avea loc pe data de 11 mai 2024 în incinta ASEM și va fi axat pe tematica dezinformării și combaterii informațiilor false, oferind participanților oportunitatea de a-și testa și îmbunătăți abilitățile de discernământ și evaluare a informațiilor. Participarea la quiz este deschisă echipelor de elevi din clasele liceale, fiecare echipă fiind formată din 4 membri. Competiția va fi palpitantă, iar echipele care vor demonstra cele mai bune cunoștințe și abilități vor fi premiate.

Pentru a se înscrie la eveniment, elevii din clasele liceale sunt invitați să completeze formularul de înscriere disponibil pe acest link.

Aceasta este o oportunitate excelentă pentru elevi de a-și demonstra cunoștințele și abilitățile într-un mediu competitiv și stimulant. Acest eveniment este parte a angajamentului studenților de la ASEM în promovarea alfabetizării media și a gândirii critice printre tineri și în crearea unei societăți mai informate și mai rezistente la manipulare.

Sunteți pregătiți să vă testați abilitățile și să vă alăturați luptei împotriva dezinformării? Înscrieți-vă echipa acum și fiți parte din această inițiativă educațională și provocatoare!

Acest material a fost scris și redactat de echipa ASEM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Preluat de la: diez.md