TechVillage2.jpg

După patru ani de pauză, TechVillage revine cu cea de-a treia ediție. Start-upurile din Republica Moldova, România și Ucraina care au absolvit acceleratoare și caută investiții sunt invitate să se alăture acestui eveniment care va avea loc la Orheiul Vechi și care va reuni investitori din întreaga lume.

TechVillage este un eveniment de trei zile pentru start-upuri și investitori care s-au săturat de stilul ordinar al întâlnirilor. Este pentru cei care doresc să interacționeze și să stabilească legături de afaceri durabile într-un mediu nou. Dacă sunteți un investitor sau fondator de start-up și vă place peisajul rural, vă place să vă murdăriți mâinile (la propriu) și să explorați noi culturi, bucătării și vinuri, în timp ce interacționați cu alți investitori și fondatori, TechVillage este locul care cu siguranță o să vă placă.

Evenimentul reunește 50 dintre cele mai bune start-upuri din România, Ucraina și Moldova și 50 de investitori din toată Europa. Scopul acestuia este să creeze conexiuni între fondatorii de start-upuri și investitori. TechVillage este un eveniment de mici dimensiuni axat mai degrabă pe calitate decât pe cantitate.

Prețuri: până pe 1 mai, start-upurile au posibilitatea de a achiziționa bilete Early Bird la prețul de 275 euro în loc de prețul obișnuit de 350 de euro. Totodată, biletele pentru investitori sunt la un preț redus de 500 de euro. Aici puteți achiziționa biletele.

Locație: Butuceni

Perioadă: 6-8 septembrie 2024

În videoclipul de mai jos puteți vedea cum s-a desfășurat ultima ediție TechVillage.

Preluat de la: diez.md