336393058_2251226245051452_8247911338510426994_n.jpg

Liga Studenților din Basarabia își extinde echipa și a dat start recrutărilor. Dacă ești student(ă) sau elev(ă) și vrei să scrii istoria studențească din Republica Moldova, atunci nu ezita să te alături organizației.

Liga Studenților din Basarabia este o organizație la nivel național care construiește parteneriate cu instituţiile de învăţământ superior din Republica Moldova și România.

Membrii ligii îți garantează că vei avea parte de dezvoltare și experiență. De asemenea, tinerii care vor să devină parte a echipei trebuie să dea dovadă de seriozitate și implicare.

Persoanele interesate sunt îndemnate să completeze acest formular pentru a se înregistra.

# Liga Studenților din Basarabia a realizat cel mai mare sondaj despre problemele studenților care locuiesc în căminele universitare din Chișinău, prin care au tras semnale de alarmă către autoritățile competente despre necesitățile acestora.
# Echipa ligii participă la consultările publice privind legile educației și dezvoltă politici publice pentru tineret.
# Organizează evenimente educative de Ziua Națională a Culturii, Ziua Internațională a Lecturii și instruiri pentru membrii echipei.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md