Startup-Moldova-Summit_vizual.jpg
Comunitatea de start-up-eri, lideri ai ecosistemului, antreprenori, experți și investitori vor participa la Start-up Moldova Summit 2021, pe 9 Decembrie – un eveniment dedicat tuturor celor interesați de ideile inovative de dezvoltare a ecosistemului antreprenorial din Republica Moldova.

Participanții vor avea posibilitatea să cunoască detalii din culisele ecosistemului, despre potențiale surse de finanțare, programe de accelerare, lansări de inițiative, vor beneficia de schimb de experiență, sesiuni de comunicare și dialog cu toți cei implicați în dezvoltarea antreprenoriatul la nivel național. Start-up Moldova Summit 2021 este organizat de către „Start-up Moldova”, cu suportul Agenției pentru Dezvoltare Internațională a Statelor Unite (USAID) și Suediei, în cadrul proiectului Tekwill, implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC (ATIC).

Ana Chirița, directoare Proiecte Strategice, ATIC: „Start-up Moldova Summit 2021 reprezintă conexiunea tuturor actorilor din ecosistemul de start-up-uri, oferindu-le o platformă de comunicare, interacțiune, schimb de experiență și resurse, pentru a-și putea extinde afacerile și pentru a deveni cât mai competitivi, inclusiv la nivel internațional. Pentru dezvoltarea economiei bazate pe tehnologie, vom continua să investim în ecosistemul antreprenorial, care dispune de mult potențial neexplorat, motiv pentru care vom continua să creăm oportunități, programe dedicate pentru stimularea businessului local bazat pe tehnologii și inovații.”

Start-up Moldova Summit 2021 va conecta online antreprenori și start-up-eri din Cahul, Comrat, Bălți – regiuni care beneficiază de oportunități de dezvoltare a afacerilor bazate pe tehnologii informaționale. Invitați de peste hotare, cu experiență în dezvoltarea ideilor de afaceri inovative vor veni în fața participanților cu istorii de succes, reușite și provocări pe care le-au depășit în calea lor spre succes.

<!–

–> <!–

–>

Agenda Start-up Moldova Summit 2021 va include:
# subiecte care se referă la înțelegerea ecosistemului de start-up-uri;
# tendințele globale și pe piața locală;
# comunitatea celor care dezvoltă idei inovative;
# modele de colaborare dintre sectorul public și cel privat;
# start-up-urile locale;
# cine sunt liderii ecosistemului de start-up-uri;
# programe de creștere și susținere pentru antreprenori;
# evoluția și succesele regiunilor Cahul, Bălți și Comrat;
# soluțiile digitale în domeniile: AgTech, HealthTech, Fintech, PowerTech și altele.

Start-up Moldova Summit 2021 va avea loc în data de 9 decembrie, în format hibrid, cu conexiune live direct din regiunile Cahul, Comrat, Bălți și Chișinău!

Ești interesat sau interesată de dezvoltarea sistemului antreprenorial din Republica Moldova?
Participă la Start-up Moldova Summit 2021, abonează-te la eveniment!

Pentru a fi la curent cu toate noutățile și informațiile actualizate, accesează pagina de facebook Start-up Moldova.

Preluat de la: diez.md