starnet-orhei-diez.jpg
StarNet a deschis prima și unica reprezentanță oficială în orașul Orhei. Acum, orheienii vor putea beneficia de internet cu viteză de până la 1 000 Mbps, televiziune digitală cu peste 200 de canale și telefonie cu 1 200 de minute gratuite în rețea.

Veștile bune nu se opresc aici. Toți locuitorii orașului Orhei, care se vor conecta la StarNet până la sfârșitul lunii august 2020, vor putea lua orice abonament la jumătate de preț. Pe lângă reducerea de 50 %, compania mai oferă absolut gratuit echipament TV, router Wi-Fi și serviciul Control Parental pentru securizarea și protejarea întregii rețele.

Virginia Pînzari este primul abonat StarNet din Orhei, care a reușit să beneficieze de această ofertă promoțională: „Împreună cu familia, suntem mereu în căutare de ceva nou, mai bun, mai performant. Suntem conectați deja de opt zile și avem parte de o viteză mai mare la internet și o calitate mai înaltă a imaginii. Suntem mulțumiți!”.

O investiție care va contribui la crearea de noi locuri de muncă și la dezvoltarea economiei locale

Conform unui comunicat de pe site-ul companiei, inaugurarea celui de-al 35-lea oficiu comercial StarNet face parte din proiectul de extindere națională și are drept scop îndeplinirea misiunii de a aduce internet de calitate în fiecare casă din republică. În pofida crizei provocate de pandemie, compania și-a propus să își continue planul de investiții, pentru a satisface necesitățile de comunicare ale tuturor oamenilor Moldovei, să creeze noi locuri de muncă și, respectiv, să contribuie la dezvoltarea economiei locale.

Primul și singurul oficiu StarNet din Orhei se află pe strada Vasile Lupu 96. Reprezentanții companiei afirmă că au planuri mari pentru această localitate și că își doresc să ofere tuturor posibilitatea de a beneficia de servicii calitative de internet și televiziune la un preț redus. Astfel, au creat abonamente avantajoase pentru orice buzunar.

Urmărește-i pe pagina de Facebook StarNet (Orhei) pentru a afla primul despre cele mai bune oferte. 

Preluat de la: diez.md