00-star-kebab-cover.jpg
Decembrie aduce schimbări mult așteptate în rețeaua de restaurante starkebab. Începând cu 20 decembrie, în toate localurile din Chișinău, Ungheni și Bălți, vei putea găsi un nou meniu, construit în jurul conceptului altfel de gusturi.

Starkebab rafinează conceptul de fast-food și propune noi versiuni ale bine cunoscutelor preparate rapide la lipie. Acestea vin acum cu îmbinări mai îndrăznețe de arome, legume din abundență și sosuri deosebite.
Opțiunile sunt mai variate, mai sănătoase și mai echilibrate nutrițional.

Printre cele mai interesante schimbări pe care le oferă noul meniu starkebab, amintim:

# Star Kebab va fi disponibil în trei versiuni: cu pui aromat gătit la cuptor, cu porc (pulled pork) fraged și vegetarian, pe bază hummus, legume coapte și falafel.

# Pocket pui se reinventează în Pită – cu o pită mai pufoasă și devine o opțiune ideală pentru orice dietă, fiind preparat doar cu carne rumenită la cuptor, legume proaspete și salată verde.

# Gustările pot fi asociate cu sosuri noi: tzatziki și barbeque.

Toate sortimentele noi pot fi comandate și în varianta de platou sau la preț special, la combinațiile de meniu cu cartofi, sos și băutură.

Noul meniu este disponibil în restaurant, dar și la livrare, cu comandă din aplicația mobilă starkebab, care poate fi descărcată din Google Play sau AppStore.
Aplicația poate fi acum folosită și pentru self-order: comanzi cu ridicare sau servire în restaurant, fără să mai aștepți la rând.

Noul meniu aduce și alte schimbări
Odată cu transformarea meniului, starkebab se reinventează cu o nouă identitate vizuală, vizibilă deja în online și în offline.
Logo-ul și paleta de culori actuale sunt moderne și aliniate la noua etapă de dezvoltare a companiei.

Noua prezentare grafică face parte dintr-un proces mai amplu de rebranding, care va continua inclusiv cu transformarea progresivă a designului și experienței din restaurante, despre care vom afla mai multe în lunile care urmează.

Mai multe informații, pe www.starkebab.md

Preluat de la: diez.md