Star-Kebab-750x500-1.jpg
Glovo, platforma multi-categorie care oferă acces la o varietate mare de produse, anunță parteneriatul cu Starkebab, unul din cele mai mari lanțuri fast-food din Moldova.

Astfel, clienții Glovo din Chișinău, Bălți și Ungheni au posibilitatea să aleagă dintre peste 50 de preparate din meniul Starkebab, cu livrare rapidă la ușa casei sau la birou, în mai puțin de 60 minute.
În aplicația Glovo se regăsește varietatea de produse Starkebab, din categorii precum: Mic dejun, Salate, Gustări, Băuturi, Specialități (Starkebab, Wrap, Pită) și meniuri Combo (formate din starkebab (ori pită, ori pui crocant), cartofi pai și o băutură).

„Continuăm să dezvoltăm parteneriate cu lanțuri recunoscute la nivel național și suntem bucuroși că putem oferi utilizatorilor noștri acces la restaurantele lor preferate. Acum, din confortul casei sau de la birou, aceștia își pot alege preparatele îndrăgite și chiar pot descoperi noutățile din meniul Starkebab, livrate rapid și proaspăt”, a declarat Alexandru Mihalache, Country Manager Glovo Moldova.

„Succesul nostru stă în curajul de a fi diferiți. În consecvența față de valorile și procesele noastre interne. În curiozitatea de a testa și propune gusturi noi. În profesionalismul cu care ne respectăm promisiunile față de oaspeți și parteneri.

Noi împletim pasiunea pentru ospitalitate și creativitatea în bucătărie cu responsabilitatea, atenția la detalii și organizarea desăvârșită. Îndrăznim să mergem în direcții încă neexplorate. Depășim cu bucurie tiparele și nu ne pierdem în mulțime”, a declarat reprezentantul Starkebab.

Despre Glovo

Glovo este una dintre cele mai importante aplicații de livrare din mai multe categorii care conectează utilizatorii cu companii și curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, băcănii și supermarketuri, farmacii și magazine de vânzare cu amănuntul. Viziunea Glovo este de a oferi tuturor acces facil la tot ce se află în orașul lor, astfel încât utilizatorii noștri să se poată bucura de ceea ce își doresc, când doresc, unde doresc. Fondată în 2015 la Barcelona, operează în 25 de țări din Europa, Asia Centrală și Africa.

Pentru mai multe informații despre Glovo, accesați acest LINK.

Despre Starkebab

Starkebab este un brand autohton pe piața restaurantelor de tip fast-food. A fost lansat în 2011, iar până în prezent numără 14 locații în Chișinău, Bălți și Ungheni cu același drag pentru oameni și mâncare gustoasă.

Preluat de la: diez.md