IMG_9413.jpeg
Tu ce influenceri urmărești? Ca mulți alți consumatori de conținut online, probabil nu ai recunoaște că influencerii au un impact enorm în deciziile pe care le iei. În al doilea episod Echolocation, am vorbit despre ei, despre cei ale căror postări și instastories le urmărești în fiecare zi și te lași mai mult sau mai puțin influențat(ă).

Am încercat să privim subiectul din trei perspective diferite: cea a Cătălinei Rotaru, studentă și utilizatoare activă de social media din Moldova, a lui Gio Bejanishvili, un influencer, antreprenor și fotograf din Georgia, și a lui Mira Mitchell, o actriță din Suedia. Tinerii au vorbit despre fenomenele ce au loc din cauza creșterii impactului pe care-l au influencerii, despre cum să te lansezi în spațiul online în calitate de creator (creatoare) de conținut și despre cum să nu te lași prins(ă) în capcana frustrării din cauza reprezentării unei vieți „instagramabile”.

Echolocation este un podcast în limba engleză, destinat tinerilor care vor să afle mai multe despre realitățile din Moldova, Suedia și Georgia. În podcast abordăm probleme și situații diverse și le discutăm cu tineri activi din cele trei țări. În primul episod, am vorbit despre comunitatea LGBT+ și despre marșul Pride, iar în cadrul episoadelor pilot, am abordat problemele cu care se confruntă tinerii politicienilocul țărilor din est în UE și impactul Conferinței ONU privind schimbările climatice din 2021.

Poți asculta episodul pe Youtube, pe Apple Podcasts, dar și pe Spotify. 

Preluat de la: diez.md