manifest-1.jpg

Primăvara anului 2024 vine cu premiere și tendințe noi în lumea spectacolelor. În data de 30 martie, Media Show Grup prezintă spectacolul-concert „Manifest” pe scena Palatului Național „Nicolae Sulac” din Chișinău.

Acest proiect este un format absolut nou în Republica Moldova, care îmbină armonios scenografia, muzica și teatrul cu grafica digitală, demonstrând gama largă a posibilităților omului în strânsă legătură cu tehnologiile moderne.

Împreună cu eroul principal, rolul căruia va fi interpretat de către cântărețul și actorul de teatru Nicu Țărnă, veți parcurge un drum lung și încâlcit al experienței, încercărilor și redescoperirii propriilor puteri. Spectatorii vor avea parte de o experiență artistică unică, cu prestații scenice de excepție care vor zgudui conștiința.

În proiect s-au implicat artiști dornici de a se manifesta altfel și de a veni cu tendințe noi în lumea teatrală. Dramaturgia este creată în strânsă colaborare cu Teatrul Fără Nume. Împreună cu Mihaela Popescu, Cătălina Cazacu, Nicoleta Zghibarță și Cristina Lungu, spectatorii vor redescoperi literatura română așa cum nu au mai cunoscut-o până acum.

Coregrafii Alexandra Soşnicova și Serghei Golovnea au pregătit o serie de numere coregrafice inedite pentru a reda starea și emoția proiectului prin dans. Programul artistic va fi acompaniat de orchestra live, care va interpreta melodiile compozitorului Elias Tadeus. Linia sonoră a spectacolului este formată din compoziții inspirate din traseul literar al proiectului.

Biletele pot fi procurate pe site-ul proiectului ori pe afisha.md.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md