radu.jpg

Radu Almășan (43 de ani),  solistul trupei „Bosquito”, suferă de o boală gravă la inimă. Problemele de sănătate de care suferă artistul au fost o surpriză. Cântărețul a fost invitat în podcastul „Vreau să știu”, moderat de Cătălin Oprișan, unde a mărturisit că a descoperit că are probleme cu inima. Medicii i-au făcut și o listă cu lucruri pe care Radu Almășan nu are voie să le facă, după ce au depistat boala la inimă la un control.

La ultima vizită la medic, el a aflat că are probleme congenitale cu inima. El nu a primit ușor această veste, fiind o boală incurabilă. Solistul trupei „Bosquito” nu a dat detalii despre boala la inimă de care suferă, însă a menționat că a fost șocat atunci când a primit diagnosticul. Radu Almășan nu mai are voie să facă efort, implicit sport, astfel că situația nu este una tocmai una fericită pentru cântăreț, mai ales că se luptă de câțiva ani cu kilogramele în plus.

Radu Almășan a declarat în ultimul podcast în care a fost că există tratamente care îi pot ține boala de la inimă sub control. Problemele de sănătate cu care se coonfruntă cântărețul de la „Bosquito” sunt depistate recent.

„Când am fost la vizita medicală mi-a căzut cerul în cap pentru că mi-au descoperit niște probleme congenitale la inimă.”, a declarat Radu Almășan în podcastul lui Cătălin Oprișan, menționând și faptul că nu are voie să facă mișcare intensivă.

Radu Almășan a încercat să slăbească, însă fără succes. În ultimii ani, kilogramele în plus au devenit o problemă pentru artist, însă nu din punct de vedere estetic, ci pentru că nu se simțea bine. Cântărețul a fost la medic și a mai descoperit și această problemă la inimă.

Radu Almășan este într-o situație nu tocmai plăcută, mai ales că în cazul bolilor de inimă, greutatea poate fi un factor care afectează organele.

„Am ținut  800 de diete încă de când eram foarte tânăr și foarte slab, pentru că am avut predispoziția aceasta de copil și nu știu exact de ce este așa metabolismul meu, dar asta e.”, a declarat Radu Almășan, într-un alt interviu în care a vorbit despre problemele sale de sănătate și despre lupta cu kilogramele în plus.

Sursa foto: capturi Youtube podcast Cătălin Oprișan

Preluat de la: csid.ro