pixel.png

Jada Pinkett Smith a vorbit recent despre cum pandemia de coronavirus şi carantina i-au afectat mariajul cu soţul ei, Will Smith. În urma unui episod Red Table Talk, pe Facebook, emisiune a cărei gazde sunt soţia actorului, fiica lor Willow, în vârstă de 19 ani şi mama actriţei, Adrienne Bandield Norris, subiectul conversaţiei s-a concentrat asupra relaţiilor în timpul izolării.

După ce au vorbit cu Pastorul John Gray şi soţia lui Aventer despre noua dinamică a pandmiei, care pune presiune asupra relaţiilor, Jada Pinkett Smith a decis să vorbească despre mariajul ei cu Will Smith.

”Trebuie să fiu sinceră. Cred că unul dintre lucrurile pe care le-am realizat în perioada asta este că nu-l cunosc pe Will deloc”, a spus ea despre Will Smith, cu care este căsătorită de 23 de ani.

<!–

Formul de quiz

–>

Întrebată de mama ei de ce simte asta, actriţa a răspuns: ”Simt că există un paravan de care te loveşt, viaţa devine tot mai grea şi îţi creezi aceste poveşti în cap, iar pe baza lor îţi faci o idee despre partenerul tău, dar acela nu este de fapt partenerul tău”. Pinkett susţine că acum trebuie să treacă printr-un proces prin care să dizolve toate acele poveşti şi idei pe care le are despre Will pentru a putea să-şi înţeleagă soţul cu adevărtat.

”Asta înseamnă intimitate. Să reuşim să-i vedem pe cei pe care îi iubim dincolo de percepţia pe care ne-am făcut-o asupra lor”, a mai spus soţia lui Will Smith.

Jada Pinklett Smith a elaborat şi cum cuplurile ar putea lucra împreună să înveţe să se cunoască, dezvăluind că trebuie să încerce să nască mai întâi o prietenie.

”Ceea ce eu şi Will încercăm acum este să învăţăm să fim prieteni”, a spus Jada. ”Trecem prin toate aceste idei legate de cum ar trebui să arate relaţiile intime, cum ar trebui să fie mariajele. Will îşi oferă timp să înveţe să se iubească pe sine, eu învăţ să mă iubesc şi aşa construim o prietenie”, a adăugat actriţa.

Preluat de la: csid.ro