pixel.png

Mark Zuckerberg, fondatorul reţelei de socializare Facebook, a anunţat recent că a strâns 10 milioane de dolari prin campania sa de donare. El vrea să strângă de la oameni 20 de milioane de dolari pentru a-i dona Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) şi Centrelor pentru Controlul şi Prevenţia Bolilor (CDC) din SUA. Astfel, el doreşte să sprijine eforturile acestor instituţii de a ţine sub control pandemia de coronavirus.

„Mulţi oameni ne-au trimis mesaje prin care îşi exprimau dorinţa de a contribui la acest efort comun împotriva ameninţării reprezentate de noul coronavirus, dar nu ştiau cum să facă asta. Aşa că am discutat cu reprezentaţii OMS şi cu cei de la CDC şi am pornit campania de donaţii pe Facebook, numită COVID-19 Solidarity Response Fund, unde oricine poate contribui cu orice sumă doreşte. 

Până acum am strâns 10 milioane de dolari, toată suma urmând a fi donată pentru a sprijini efortul autorităţilor de a preveni, depista şi trata eficient cazurile de infecţie cu noul coronavirus din toată lumea”, a scris Zuckerberg pe pagina lui de Facebook.

<!–

Formul de quiz

–>

În doar o zi de la lansarea campaniei de strângere de fonduri, peste 8.500 de persoane au donat bani în sprijinul acestei iniţiative. 

Preluat de la: csid.ro