cats-1.jpg

Într-o lume în care tot mai multe tinere apelează la operații estetice pentru a-și modifica sau îmbunătăți înfățișarea, iată că o tânără de doar 29 de ani, din  Irak, a luat o decizie șocantă! Dalia Naim și-a dorit să arate precum păpușa Barbie, iar pentru acest lucru s-a supus mai multor intervenții d ordin estetic.

Dalia Naim este de meserie prezentatoare și este o personalitate cunoscută în Irak. Totuși, decizia de a se opera de nenumărate ori a surprins pe mulți dintre admiratorii săi, iar comentariile negative nu au întârziat să apară. Tânăra a bifat nu mai puțin de 43 de operații estetice, iar rezultatul i-a șocat pe urmăritorii săi. În încercarea de a arăta precum vestita păpușă Barbie, Dalia Naim a exagerat, iar noul său look este departe de a fi unul apreciat de către internauți.

Reacțiile internauților nu au fost deloc pozitive, iar mulți dintre aceștia i-au lăsat comentarii negative tinerei. Dalia Naim a fost chiar poreclită „Devil Barbie„, după ce i s-a reproșat că și-a stricat aspectul fizic din cauza celor 43 de intervenții la care s-a supus de una singură.

„Nu îmi vine să cred…Foarte păcat” / „De ce să faci așa ceva? Penibil” / „Incredibil, a înnebunit planeta” au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de următitorii tinerei, pe social media.

Cu toate că Dalia a primit numeroase critici și reproșuri cu privire la înfățișarea sa, aceasta nu regretă operațiile făcute, mai ales că sumele cheltuite sunt cu multe zerouri.

Sursa foto – Dalia Naim Instagram

Preluat de la: csid.ro