lost.jpg
Serialul „Lost in Moldova” a fost inclus printre cei opt finaliști în cadrul Adami Media Prize! Serialul este creat și produs de o echipă Moldo-Americană și urmărește experiența lui Diego, voluntar al Corpului Păcii în Moldova, care încearcă să-și recucerească fosta iubită în timp ce se adaptează la viața de sat din Moldova.

„Suntem bucuroși să fim printre cei opt finaliști în cadrul Adami Media Prize! În decembrie, echipa noastră va prezenta serialul în fața unui juriu profesionist și va avea șansa să câștige Premiul Adami”, se arată în mesajul producătorilor serialului.

adamimediaprize.eu

Adami Media Prize a fost creat în 2015 pentru a încuraja producătorii de film, jurnaliștii și media audio-vizuală din țările parteneriatului estic (Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina) să promoveze temele emigrației, toleranței și diversității culturale.

Menționăm că serialul Lost in Moldova redă povestea unui tânăr american care devine voluntar al Corpului Păcii pentru a o impresiona pe fosta sa iubită.

<!–

–> <!–

–>

În esență, serialul încearcă să capteze spiritul Moldovei, diferențele culturale și călătoria lui Diego spre îmbunătățire, iar toate astea au loc într-o manieră veselă și haioasă

Vedeți primele trei episoade ale serialului AICIAICI și AICI.

Preluat de la: diez.md