5cf5286a66a97c35461cb931.jpg
Serialul spaniol „La Casa de Papel” a devenit cel mai urmărit serial pe Netflix. Platforma de streaming a anunțat că peste 34 de milioane de conturi au urmărit sezonul trei din serial. Acesta a reușit să ajungă la un asemenea număr în doar șapte zile.

Astfel, La Casa de Papel a depășit toate recordurile și a ajuns să fie cel mai urmărit serial de pe platforma de streaming într-o altă limbă decât engleză. 70% dintre conturile care au început partea a treia din serial au și terminat toate episoadele, adică peste 24 de milioane, scrie playtech.ro.

Partea a treia are opt episoade în total, iar pentru că serialul este creat în Spania, replicile sunt, bineînțeles, în limba spaniolă. Titlul acestuia a fost tradus și pentru vorbitorii de engleză în Money Heist.

Serialul a apărut în decembrie 2017, iar al doua parte a venit destul de repede, în aprilie 2018. La Casa de Papel ar fi trebuit să se termine după numai două sezoane. Totuși, acestea au fost foarte bine primite de public. Astfel, la insistențele fanilor, Netflix a decis să continue povestea personajelor din serial.

Pentru partea a treia fanii serialului au trebuit să aștepte ceva mai mult. Dacă și pe tine te-a lăsat cu sufletul la gură sfârșitul sezonului trei, există vești bune. Sezonul cu numărul patru al serialului La Casa de Papel a fost deja confirmat de Netflix. Încă nu există o dată clară în ceea ce privește lansarea, însă, cel mai probabil, vom vedea următorul sezon undeva în 2020.

Preluat de la: diez.md