victoria-bechkam.jpg

Victoria Beckham, celebra creatoare de modă în vârstă de 49 de ani, și-a încântat fanii cu o privire în culisele vieții sale personale, în ceea ce privește dieta și rutina sa de antrenament. Recent, ea a împărtășit o serie de fotografii pe Instagram, arătându-și abdomenul incredibil de tonifiat, în timp ce se antrena într-un crop top negru și colanți strâmți.

Faimoasa creatoare de modă a relevat că secretul abdomenului său de invidiat constă într-o rutină de antrenament viguroasă de cinci zile pe săptămână. Cu un program susținut de exerciții fizice, sub îndrumarea antrenorului personal Bobby Rich, Victoria își menține o siluetă de invidiat.

Cu toate că este cunoscută pentru dietele sale restrictive, bazate pe consumul de pește și legume, ea oferă și o perspectivă asupra altor secrete de frumusețe. Într-un interviu recent, vedeta a dezvăluit că își începe ziua cu câteva linguri de oțet de mere pe stomacul gol, un obicei care a devenit parte esențială a rutinei sale de dimineață, notează Daily Mail.

Partenerul de viață, David Beckham, joacă și el un rol activ în menținerea sănătății soției sale. Cuplul împărtășește pasiunea pentru sucurile verzi, cu un amestec bogat în nutrienți precum broccoli, spanac, castraveți, țelină, măr, ghimbir, lămâie și lime.

După sesiunile de antrenament, Victoria se răsfață cu un smoothie post-antrenament, care include pudră de proteine, nuci și fructe proaspete. Ea a schimbat, de asemenea, spaghetele tradiționale cu dovlecei și legume condimentate cu creveți.

Fosta membră a trupei Spice Girls a spus pentru The Telegraph în 2019 că „mănâncă trei sau patru avocado pe zi” și îi merită pentru a-și menține pielea sănătoasă. În plus, ea acordă o atenție specială sănătății pielii sale, folosind produse premium, cum ar fi o cremă cu aur, pe care o consideră esențială pentru a-i conferi strălucire.

În cele din urmă, își încheie seara citind, timp de 20 de minute.

Cu toate că dieta extremă a Victoriei a stârnit adesea curiozitatea publicului, ea susține că este disciplinată în alegerile alimentare. Într-un interviu, David Beckham a dezvăluit că soția sa mănâncă doar pește la grătar și legume la abur, un regim alimentar pe care îl respectă de mai bine de 25 de ani.

De la alegerea de a se bucura de un smoothie sănătos post-antrenament până la secretul oțetului de mere pe stomacul gol, Victoria Beckham rămâne un model de disciplină și dedicare în privința sănătății și frumuseții. 

Preluat de la: csid.ro