fota-scaled.jpg

Marcela Fota, una dintre cele mai apreciate soliste de muzică populară de la noi din țară, a dezvăluit secretele care o ajută să se mențină într-o formă fizică de invidiat. În ultimii ani, artista a trecut printr-o serie de transformări fizice.

Marcela Fota are 46 de ani, dar nu îi arată deloc! Artista are multă grijă de felul în care arată. A recunoscut că și-a făcut numeroase intervenţii la medicul estetician, însă a ales să adopte și o alimentație mai sănătoasă care să o ajute să se mențină într-o formă fizică de invidiat.

„Trebuie să mărturisesc că, în ultima perioadă, de când mi-a crescut băiatul, mănânc mult mai organizat. Mic dejun „bogat”, iar cina, în mare parte, este un grătar sau ceva la cuptor. David preferă aceste preparate, iar eu mă adaptez.”, a declarat Marcela Fota pentru Ciao.

Artista de muzică populară a ținut să precizeze că nu ține cure de slăbire, ci este adepta unui regim alimentar cât mai echilibrat.

 „Eu sunt o împătimită a mâncărurilor tradiționale, deci cel mai mult poftesc la sarmale. Nu țin cure de slăbire, doar mănânc controlat. Și da… trișez, îmi place ciocolata.”, a mai completat aceasta.

Sursa foto: instagram Marcela Fota

Preluat de la: csid.ro