Secret-santa-red-stamp-text-on-white-Stock-Photo-e1511841140843.jpg
Anul acesta, locuitorii din Noua Zeelandă vor juca în Secret Santa la nivel de țară. Principalul promotor al acestei inițiative este serviciul poștal al țării.

De sărbătorile de iarnă din acest an, neozeelandezii sunt pregătiți să participe din nou la un Secret Santa la nivel național, organizat de serviciul poștal al țării, NZ Post, relatează mashable.com.

Secret Santa, uneori numit Kris Kringle este un obicei în care o persoană oferă un cadou (de obicei mic) unei alte persoane, fără a-și dezvălui identitatea. Pentru ca acest joc să se desfășoare cu succes este nevoie de un grup de oameni, iar numele adresatului trebuie să fie ales la întâmplare de fiecare.

În Noua Zeelandă, Secret Santa se desfășoară din anul 2010, dar NZ Post a preluat controlul în 2013. Acum serviciul poștal NZ dispune de un depozit pentru facilitarea schimburile de cadouri. În acest an sunt mai mult de 3.500 de participanți. Chiar și noul prim-ministru al țării, Jacinda Ardern, se implică în acest joc de iarnă.

Pentru a facilita procesul de alegere a cadoului potrivit, fiecare persoană primește adresa contului de pe Twitter a adresatului său.

https://twitter.com/NanaJ9?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fmashable.com%2F2017%2F11%2F22%2Fsecret-santa-new-zealand%2F

Preluat de la: diez.md