1920-ghetan-copy-2-1.jpg

După succesul spectacolului solo de stand-up commedy „Eu îs din sat”, care a fost sold-out la finele lui 2023, Alexandru Ghețan revine cu un nou program în preajma Zilei umorului. Astfel, în data de 5 aprilie la Teatrul Fără Nume, toți iubitorii umorului moldovenesc sunt așteptați la spectacolul „De râsul lumii”.

Spectacolul de stand-up commedy „De râsul lumii” este despre și pentru oamenii cărora nu le este frică să încerce să descopere noi domenii și activități chiar cu riscul de a fi la un anumit moment de râsul lumii.

„Spectacolul este despre noi, despre provocările zilnice și despre puterea noastră de a depăși limitele și de a merge mai departe, chiar dacă uneori singuri care cred în ceea ce facem suntem doar noi înșine. Te invit să descoperim identitatea noastră capabilă să se facă de râsul lumii, având speranța că vom reuși și siguranța că râde bine cine râde la urmă. Zâmbiți, vă rog. Vă așteptăm la spectacol!”, a menționat Alexandru Ghețan.

Spectacolul va avea loc la Teatrul Fără Nume, pe strada Sfatul Țării 18 pe 5 aprilie, la ora 19.30! Bilete, pe iTicket și standupovka.md!

Preluat de la: diez.md