Point-General-RO.jpg
„Lumea aceasta este o sală mare de sport în care noi venim pentru a deveni puternici.” Acesta este doar unul din citatele motivaționale care ne îndeamnă să începem un nou challenge în viața noastră, unde în capul mesei stau sportul și alimentația sănătoasă. Ehh! Ușor de spus – greu de făcut! Cât de plăcute sunt diminețile în patul cald, ademenitor și moale, sau serile în fața televizorului, vizionând filmul preferat și ronțăind chips-uri cu gust de bacon sau pop-corn dulce! De ce ar trebuie să jertfim momentele care ne aduc fericire, în schimbul unei ore de antrenament istovitor, jogging sau oricare alt tip de sport?

Lăsați-o mai moale. În lumea modernă e COOL să faci sport. Iar dacă mai ții pasul ultimelor tendințe în materie de gadgeturi, care-ți vor completa frumos look-ul, împingându-te spre noi culmi, ai garantat titlul de cel mai tare în cartier. Pe bune! Unde-s gadgeturile? La Enter! Noi suntem niște fani înrăiți a ultimelor trenduri din lumea high-tech, iar ca să îndrăgești și tu SPORTUL, ți-am pregătit 4 gadgeturi indispensabile, care știu rostul în toate, mai ales când vine vorba de Healthy Lifestyle și Sport Mood. Go on să le descoperim pe fiecare în parte!„Viața începe în afara zonei tale de confort.”

Testează-ți limitele

Fă sport, gândește frumos și iubește! Aceasta e rețeta fericirii! Iar când mai ai pe mână și un smartwatch de toată frumusețea, care-ți monitorizează rezultatele, și te îndeamnă spre noi provocări, succesul ți-e garantat. Samsung Galaxy Watch Active ne-a uimit prin designul său splendid, curelușa hipoalergenică și senzorii talentați în toate, încă de la lansare. Iar marea veste este, că, începând cu 2 aprilie vom putea și noi să savurăm din performanța de rang pe care ne-au promis-o producătorii coreeni.

870x100 Samsung gear fit

870x100 Samsung Watch Active

La ce bun un smartwatch? Ca să-ți monitorizeze activitatea fizică, somnul și starea de repaus, să-ți măsoare pulsul și chiar nivelul de stres. Da, da, Watch Active e priceput la toate. În plus, ți-a pregătit 39 de activități fizice, dacă nu știi încă care-i sportul potrivit anume pentru tine. Într-un cuvânt, covorul roșu e întins, nu-ți rămâne decât să pășești cu dreptul. Sunt 1440 de minute într-o zi. Folosește măcar 10 minute ca să te antrenezi.

Pas cu pas spre noi provocări

Ce-ar fi, dacă te-ai apuca să-ți numeri fiecare pas și metru pe care îl parcurgi zi de zi? Nici nu ai început numărătoarea, dar simți că ai capul învălmășit? O brățară fitness de calitate n-are așa probleme, și nu pierde din vizor niciun centimetru din activitatea ta. Diversitatea e mare, dar n-a rămas neobservată productivitatea brățării smart de la Samsung, Gear Fit2 Pro. Rezistent la apă după standardul ISO 22810:2010, cu o construcție ergonomică, de-o plăcere să o porți mereu la mână, această brățară îți monitorizează somnul, antrenamentele, mișcarea și alimentația, motivându-te spre noi rezultate, ori de câte ori te-ai apucat serios de corpul tău.

Sportul înseamnă endorfine! Endorfinele te fac fericit

Diez 870x100 Jam Transfit

Diez 870x100 Smart Shoes

Știm că aici o să apară o droaie de mâini ridicate, de la oameni care o să spună că antrenamentele intensive nu te fac atât de fericit, cum se pare! Dar dacă să le combinăm cu terapie muzicală? Psihologii și psihoterapeuții au demonstrat că muzica reduce oboseala, îmbunătățește rezistența, crește energia și te ajută să accelerezi mișcarea, mai ales când alergi pe bandă sau prin parc. Aici ne vin în ajutor căștile sport, destinate anume pentru acest segment de utilizatori. JAM TRANSIT FITNESS BUDS pe lângă o pereche de căști wireless tare comode de ținut în ureche, ne bucură și cu un cadou creativ – o sticlă sport pentru apă, ca să-ți hidratezi, la timp, corpul cu cantitatea de H2O vitală. Sunet stereo, microfon incorporat, 7h de autonomie în regim de lucru, carcasă ergonomică cu magneți, rezistență la transpirație – ce-ți mai trebuie pentru un Sport Mood de invidiat?

Nu trebuie să fii puternic ca să-ncepi, dar trebuie să începi pentru a fii puternic!

Și ce fel de sportsman fără adidași potriviți? Vorba ceea: „dansatorul rău dă vina pe pantofi” poate fi contestată prin exemplele din viața fiecăruia, când o încălțăminte incomodă îți poate da bătăi de cap nu doar la antrenamente, dar și întreaga zi. Să nu uităm că-n secolul XXI mai că toate lucrurile din rutina noastră zilnică au devenit smart. Iar noi n-am ezitat să aducem și la Enter câteva perechi de smart shoes, numai bune, dacă te-ai apucat de fitness. Xiaomi Mijia și Xiaomi Free Tie sunt legendarii teniși inteligenți, care au incorporat în talpă un micro-chip smart, mereu cu ochiul pe mișcările tale. În plus, aceștia sunt creați din materiale de calitate, ca picioarele tale să-ți mulțumească pentru grija ce le-o porți.

Diez general

Dacă încă nu te-am convins că e timpul să-ncepi un mod de viață FIT, iată 6 motive forte ca să te apuci chiar azi de sport:

  • Mișcarea te ajută să-ți controlezi dependențele, acum doar TU alegi ce, cum unde și ce să faci;
  • Adio grăsime de pe burtă și picioare, acum ai la ordinea zilei un corp mereu tonifiat;
  • Sportul încetinește îmbătrânirea! Rămâi tânăr nu doar în suflet, dar și în felul cum arăți;
  • Exercițiile te ajută să dormi mai bine. Somnul va deveni nu doar o delectare, dar și un refresh total din cap până-n picioare;
  • Activitatea fizică aduce cu sine și o memorie de invidiat. Mintea ta vede mișcarea drept o sursă pură de energie, și va începe a funcționa ca pe roate, fără stări de oboseală și anxietate;
  • Și cireașa de pe tort – făcând sport ai mereu dispoziție la maxim. Zâmbetul nu-ți va dispărea niciodată de pe față, iar starea de bine va atrage toate privirile din jur.

Nu mai sta prea mult pe gânduri! Azi e momentul oportun să-ți spui „EU POT” și să începi o nouă viață. Limpezește-ți mintea de sintagmele NU VREAU și NU POT. Iar Enter poate fi lângă tine, echipându-te cu gadgeturile necesare pentru pasionații de mișcare, energie și sport. Dă o raită în magazinele noastre și testează gadgeturile sport pentru campioni.

„Secretul pentru a fi primul este începutul” – Mark Twain

Preluat de la: diez.md