osho-1-1.jpg

Rafinamentul și gustul desăvârșit sunt două caracteristici ale conceptului de fine dining. În Chișinău există o gamă diversă de localuri care oferă acest tip de serviciu. De la o atmosferă intimă până la muzică live, în destinațiile respective vei avea parte de experiența unei seri de lux și delicii gastronomice.

Fine dining este un termen folosit în descrierea unei experiențe culinare de înaltă calitate, care se distinge printr-o atenție la detalii, serviciu impecabil de servire și mâncare sofisticată, preparată cu ingrediente de cea mai bună calitate. Acest gen de experiență culinară se caracterizează de obicei prin următoarele elemente.

Mâncare de înaltă calitate. Preparatele sunt elaborate cu cele mai bune ingrediente, iar gama de opțiuni este vastă și diversificată. Bucatele sunt pregătite într-o manieră sofisticată și estetică, iar prezentarea lor este impecabilă.

Servire de calitate superioară. Personalul este instruit pentru a oferi un serviciu impecabil și atent la nevoile clienților. De obicei, fiecare detaliu este luat în considerare, iar atmosfera este una de eleganță și rafinament.

Ambianță elegantă. Fine dining-ul implică de obicei o ambianță sofisticată și elegantă. Localurile pot fi amenajate cu atenție la detalii, iar decorul este adesea luxos și plăcut.

Experiență completă. Fine dining-ul nu este doar despre mâncare, ci și despre întreaga experiență la general. Acesta poate include selecții riguroase de vinuri pentru a se potrivi cu fiecare fel de mâncare, muzică live sau de fundal și alte elemente care contribuie la atmosfera generală de lux.

Prețuri mai ridicate. Din cauza calității superioare a mâncării, serviciului și atmosferei, fine dining-ul poate fi mai costisitor decât alte tipuri de restaurante. Prețurile sunt adesea mai ridicate pentru a reflecta experiența premium oferită.

Fine dining-ul este adesea asociat cu ocazii speciale, cum ar fi aniversările sau întâlnirile de afaceri importante, dar poate fi, de asemenea, o opțiune pentru cei care doresc să experimenteze o bucătărie rafinată și o servire de calitate superioară într-un cadru elegant.

Adresă: bulevardul Decebal 7/1
Preț meniu per persoană: începând cu 800 de lei

Cina gastronomică se organizează pentru un grup de până la 12 persoane

Adresă: strada Ismail 84
Preț meniu per persoană: începând cu 850 de lei

Cina gastronomică se organizează pentru un grup de până la 12 persoane

Adresă: strada Eugen Doga 2
Preț meniu per persoană: începând cu 800 de lei

Cina gastronomică se organizează pentru un grup de minimum 10 persoane

Adresă: strada Mihai Eminescu 49/1
Preț meniu per persoană: începând cu 1 000 de lei + alcool

Cina gastronomică se organizează pentru un grup de minimum 10 persoane

Adresă: strada Mitropolit Varlaam 77
Preț meniu per persoană: începând cu 800 de lei + un pahar de vin

Cina gastronomică se organizează pentru un grup de minimum 10 persoane

Adresă: strada Aleksandr Pușkin 32
Preț meniu per persoană: începând cu 800 de lei

Cina gastronomică se organizează pentru un grup de minimum 16 persoane

Preluat de la: diez.md