telefon-aplicatie-app.jpg

Siguranța fiecărei persoane este o prioritate! Și pentru că frecvent se poate întâmpla să vii seara târziu singur(ă) pe jos de la muncă sau să iei o mașină de ocazie, din motiv că nu ai reușit să ajungi la transportul public, noi îți propunem să instalezi în telefonul tău și a celor dragi una dintre aplicațiile propuse mai jos. Ele te vor ajuta să distribui locația ta către persoanele apropiate și totodată le va arăta în timp real coordonatele unde te afli tu.

Aplicațiile mobile pot fi găsite pe Play Store și App Store.

Aplicația îți permite să verifici locația în timp real a tuturor persoanelor adăugate în lista ta personală. Una dintre caracteristicile distinctive ale Find360 este funcția de înregistrare. Acest serviciu avertizează ori de câte ori o persoană își schimbă locația.

Această aplicație se deosebește prin faptul că deține suplimentar funcția de raportare a călătoriilor cu mașina. Aceste rapoarte afișează informații despre viteză, milele parcurse etc.

Un punct forte al acestei aplicații este serviciul „Găsește-mi prietenul”, care este funcțional pe Apple Watch.

Cu ajutorul acestei aplicații o altă persoană îți vede întotdeauna locația exactă pe hartă și te poate urmări cu ușurință.

Aplicația are o funcție avansată, cu denumirea „Buton de panică”. Acest serviciu este creat pentru a fi utilizat în situații de urgență, notificările fiind trimise automat persoanelor de contact.

GeoZilla este una dintre aplicațiile noastre preferate de pe listă datorită caracteristicilor sale avansate, cum ar fi detectarea accidentelor. Funcția de detectare a accidentelor alertează automat persoana de contact de urgență dacă se întâmplă ceva greșit. De asemenea, puteți asocia GeoZilla cu un tracker GPS și îl puteți atașa la diferite produse, astfel încât acestea să nu se piardă niciodată.

Preluat de la: diez.md