dans-latino-activitati-Chisinau-evenimente-1-1.jpg

Sunt zile când îți dorești să stai acasă și să-ți reîncarci energia, dar mai sunt și zile când îți dorești să încerci ceva nou ori să faci ceva creativ cu mâinile tale. La Chișinău sunt organizate workshopuri diverse: de la lecții de dans latino până la cele unde poți să-ți faci ceva drăguț din lut. În urma lor cu siguranță vei putea să-ți notezi o experiență interesantă în viață. Noi îți lăsăm mai jos șase opțiuni din care poți alege.

La Chișinău sunt organizate workshopuri unde participanții își pot crea propria lumânare din ceară sub diferite forme, culori și arome. Cristalin.md este unul dintre prestatorii de astfel de serviciu la Chișinău. Mai multe detalii găsești pe pagina lor de TikTok.

Iubești să te miști pe ritmuri de dans? Vino la o lecție de latino organizată de către echipa Salsa House din Chișinău. Vineri și sâmbătă au loc petreceri latino indoor începând cu ora 21.00. La fel, se organizează și dansuri în aer liber. În timpul verii, acestea au loc duminică, dar nu sunt constante, au loc o dată la 2-3 săptămâni. La petreceri pot participa atât dansatorii începători cât și cei avansați. Dansurile în aer liber sunt gratuite, dar cele outdoor au o taxă de 100 de lei.

La Chișinău sunt organizate lecții serale de modelare în lut. Aici pot participa atât cei maturi, cât și cei micuți. În capitală există mai mulți prestatori de astfel de serviciu. Momandme.pottery este unul dintre ei. Aceștia se deosebesc prin faptul că organizează și masterclassuri unde mamele pot veni împreună cu copiii lor pentru a crea ceva interesant, inclusiv amintiri. Prețul pentru această sesiune este de 200 de lei pentru o persoană. În general, taxa pentru o lecție de două ore jumătate este de 350 de lei (adulți), masterclassurile pentru maturi fiind desfășurate în fiecare weekend.

În capitală de obicei sunt vernisate diferite expoziții în cadrul galeriilor de artă. De la opere moderne la cele clasice – vizitatorii pot admira lucrări de genuri diverse. O parte din galeriile de artă din Chișinău sunt: Țol, Lutnița, ACB34, Peperete. Există și un preț de intrare, dar totul depinde de galerie și de expoziție. Uneori sunt și vernisaje gratuite. Ca să fii informat despre viitoarele evenimente îți sugerăm să urmărești paginele de socializare ale galeriilor, iar în acest material găsiți mai multe detalii despre ele.

Îți plac activitățile mai liniștite? Atunci, o lecție de pictură, într-o ambianță calmă și plăcută, este o alegere perfectă pentru tine. În Chișinău sunt organizate sesiuni diverse. Spre exemplu, brush.bar.md desfășoară astfel de lecții. La ele poți să vii cu un grup de prieteni ori singur, contează doar să-ți păstrezi bună dispoziție și să trăiești momentul. Lecțiile sunt contra cost, prețul pentru o persoană începe de la 600 de lei. Materialele necesare pentru lecție sunt oferite de către organizatori. În preț mai este inclusă muzica live, gustărele și o zonă de fotografii.

Cei de la Societatea Pentru Protecția Păsărilor și a Naturii din Republica Moldova frecvent organizează sesiuni de birdwaching (observarea păsărilor) în parcurile din Chișinău. Participanții urmăresc nu doar viețuitoarele zburătoare, dar și cele terestre. Despre desfășurarea acestor evenimente, asociația informează pe pagina sa oficială de Facebook. Așa că, aici poți să-i urmărești pentru mai multe informații, iar aici găsești detalii necesare care trebuie să le cunoști pentru prima sesiune de birdwatching. Sesiunile sunt gratuite.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi topuri de localuri din Chișinău, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md