Marilyn-Monroe.jpg

Cauza reală a morții premature a celebrei actrițe, Marilyn Monroe, rămâne încă învăluită în mister. Jurnaliștii americani au demarat o investigație jurnalistică de proporții încercând să facă lumină asupra morții sale.

Într-un documentar denumit – The Killing of Marilyn Monroe, ziariștii de investigație pretind că diva nu s-a sinucis, cum lasă să se înțeleagă varianta oficială.

Astfel, în mediul online autorii documentarului alcătuit din 12 podcasturi, arată că actrița a fost drogată și abuzată sexual cu o săptămână înainte de tragica sa moarte.

Potrivit jurnalistului Charles Casillo: „Marilyn era un dezastru și consuma alcool în exces, lua o groază de pastile. Lui Marilyn i-a fost frică pentru viața ei. Era o situația care i-a scăpat din mâini. S-a profitat de ea. A fost drogată și au dat o petrecere sălbatică”. Acesta afirmă că Diva a fost agresată și șantajată de Mafie, cu sprijinul fostului ei iubit, Frank Sinatra.

În ultimele sale zile de viață, Frank Sinatra a invitat-o la hotelul lui din Lake Tahoe, California, sub pretextul unei colaborarari cinematografice. De fapt, Sinatra i-ar fi întins o capcană lui Marilyn, la cererea liderului mafiot Sam Giancana.

„În acel weekend am fost ochii și urechile domnului Frank Costello. Sinatra voia să-i aducă pe toți la el, acolo. Aveau o cameră pregătită, pentru că urmau să o folosească pe Marilyn pe post de momeală”, susține Gianni  Russo, actor american ce a fost prezent hotelul lui Frank Sinatra atunci când s-a întâmplat nenorocirea.

Printre invitați s-au aflat și frații Kennedy, John și Bobby, pe care liderii mafioți voiau să-i prindă în ipostaze compromițătoare în compania lui Marilyn Monroe. Este știut deja faptul că Marlyn a avut o relație interzisă cu ambii frați Kennedy.

„Au profitat de Marilyn Monroe. S-a profitat fizic de ea, a fost drogată”, susțin realizatorii documentarului. În acea noapte, starleta a luat, fără voia ei, o supradoză. A fost „adunată” de pe jos de cei care au adus-o în această stare.

Când și-a dat seama ce i s-a pus la cale, ea i-a spus lui Sinatra că nu vrea să facă parte din această conspirație și că va face totul public. Acesta a fost, spun jurnaliștii, un motiv întemeiat pentru ca Mafia să scape de ea.

Allan Abbott, cel care s-a ocupat de funeraliile actriței, a făcut dezvăluiri într-o carte lansată mai târziu. Marilyn Monroe era “aproape de nerecunoscut” atunci când a fost adusă la morgă. Fața ei era “acoperită” de pete purpurii, lucru cauzat de poziția în care a decedat.

Diva arăta “ca o femeie obișnuită, îmbătrânită, care nu avusese o îngrijire foarte bună”, a scris Abbott. De asemenea, părul ei era “creț și destul de scurt”, care nu fusese decolorat“de ceva timp”.

Buzele actriței erau “foarte crăpate”, iar picioarele nu au fost epilate “de cel puțin o săptămână”. Monroe nu avea nici manichiura și pedichiura făcute.

Dat fiind faptul că a murit cu fața în jos, sângele i-a ajuns pe față și pe gât. Acest lucru i-a cauzat umflături și decolorare. Abbott a mai spus că părea “imposibil” ca femeia să fie Marilyn Monroe.

Citește și: Dieta ciudată a lui Marilyn Monroe | Alimentele pe care le consuma, în fiecare zi, cea mai faimoasă blondă din istorie

FOTO: PROFIMEDIA, HEPTA

Preluat de la: csid.ro