Samsung.jpg
Samsung Electronics lansează noua serie Galaxy Tab S8 din care fac parte tabletele Galaxy Tab S8, TAB S8+ și Tab S8 Ultra. Această gamă vine cu cel mai luminos afișaj și cu un set de specificații inovative pe care nu le-a văzut vreodată lumea tabletelor. Galaxy Tab S8 Ultra reprezintă cea mai mare tabletă creată vreodată din seria S. Are de toate pentru a deveni prietenul tău ideal în viața de zi cu zi. Tableta vine cu cel mai mare și avansat ecran și cu cea mai puternică performanță oferită vreodată de Galaxy Tab S. Hardware-ul sofisticat, funcțiile de productivitate premium și ecosistemul perfect pe care se bazează utilizatorii Galaxy sunt combinate într-un singur dispozitiv portabil și potrivit pentru productivitate maximă pentru a descoperi nu doar noi modalități de muncă, dar și de gaming nemaiîntâlnite.

Mai mult ca niciodată, Samsung se bazează pe tablete pentru apeluri video și streaming. Fiecare Galaxy Tab S8 oferă o experiență de videoconferință îmbunătățită, cu camere frontale ultra wide, cu o configurație cu trei microfoane și cu o tehnologie inteligentă de încadrare automată pentru o experiență a apelurilor video cu adevărat profesională.

Cea mai puternică tabletă din seria Galaxy Tab S

Ziua unui om modern este predispusă de posibilitatea de a interacționa cu noi conținuturi video pe rețelele sociale sau pe platformele de streaming ori de a participa la diverse conferințe online. În aceste situații, cel mai potrivit instrument disponibil pe piață este tableta, iar datorită apariției noilor produse din seria Galaxy Tab S8 Ultra, vei avea ocazia să savurezi din plin avantajele acestor dispozitive.

Galaxy Tab S8 Ultra dispune de o cameră frontală dublă de 12 MP wide și ultra wide, astfel încât să poți efectua apeluri video la calitate 4K. În spate, tableta are două camere. Prima are 13 MP, iar a doua – 6 MP ultra wide, plus un bliț. Aceste caracteristici avansate sunt completate de un software avansat cu tehnologia de încadrare automată de la Samsung. Datorită acesteia, imaginea în timpul unui apel este focalizată automat asupra ta, iar zoomul poate crește sau scădea în funcție de câți participanți noi care se alătură la videoconferință trebuie să încapă pe ecran.

Galaxy Tab S8 Ultra oferă cea mai premium experiență dintre toate tabletele Galaxy de până acum. Cu afișajul Super AMOLED extins de 14,6 inchi și cu rata de reîmprospătare de 120 Hz, se mândrește și cu cele mai subțiri rame de până acum, cu 6,3 mm pentru un raport optim între ecran și corp, oferind o experiență cu adevărat captivantă. Ecranul său generos este încadrat de corp mai subțire, mai ușor, dar cel mai rezistent de până acum, protejat de un cadru din aluminiu Armor, care este cu peste 30 % mai rezistent la zgârieturi și cu 40 % mai puțin predispus la îndoire decât la Galaxy Tab S7. Pentru cea mai premium tehnologie pe care o poți lua aproape oriunde, Galaxy Tab S8 Ultra este construit pentru a te integra complet în atmosfera fiecărui videoclip, film, joc sau alt conținut în mișcare.

Galaxy Tab S8 Ultra este tableta de care ai nevoie pentru performanțe imbatabile. Este echipat cu cel mai rapid procesor de până acum dintr-un Galaxy Tab – un cip de 4 nm.

— Oferă, de asemenea, suficient RAM și spațiu de stocare pentru orice sarcină. Dacă ai nevoie de mai mult, Galaxy Tab S8 Ultra include până la 16 GB RAM și până la 512 GB spațiu de stocare și oferă spațiu de stocare extensibil cu până la 1 TB cu un card microSD opțional.

— Cu Galaxy Tab S8 Ultra ești întotdeauna pregătit(ă) de acțiune, cu o baterie inteligentă concepută să reziste o zi întreagă. Tableta beneficiază de încărcare superrapidă de 45 W care poate ajunge la 100 % în doar 80 de minute. Dacă ai nevoie să încarci alte dispozitive, pur și simplu conectează Galaxy Tab S8 la un smartphone Galaxy S22 cu un cablu USB-C, iar bateria cu încărcare rapidă a tabletei se poate folosi ca un power bank.

Galaxy Tab S8 Ultra vine cu un S Pen nou și îmbunătățit care utilizează un algoritm de predicție pentru o latență ultrascăzută, oferind o experiență de scriere incredibilă, care imită alunecarea unui stilou pe hârtie.

—  Noile capacități de înregistrare 4K ale Galaxy Tab S8 Ultra îți permit acum să capturezi videoclipuri clare și captivante atât cu camera din spate, cât și cu camera frontală ultra wide. Creatorii de conținut pot folosi funcția Selfie Video care acum este încorporată în Samsung’s Screen Recorder. Cu ajutorul instrumentului de editare Luma Fusion vei putea folosi tableta și S Pen pentru a edita cu precizie videoclipuri 4K.

— Samsung a încheiat un parteneriat cu Google pentru apeluri video și experiențe de partajare live prin Google Duo, astfel încât să poți viziona videoclipuri împreună cu prietenii tăi pe YouTube, să folosești navigatorul pentru a te ajuta să-ți planifici următoarea întâlnire sau să dezvolți idei creative folosind Jamboard, programul interactiv creat de Google.

— Seria Galaxy Tab S8 funcționează perfect cu întregul ecosistem deschis Galaxy. Aceasta îți va oferi flexibilitatea de a-ți defini propria experiență mobilă și de a utiliza cu ușurință dispozitivele Galaxy împreună.

— Iar odată cu seria Galaxy Tab S8 și Galaxy S22 Ultra, Quick Share îți permite să partajezi fotografii, videoclipuri și fișiere între dispozitive de două ori mai rapid decât înainte. Datorită Auto Switch, căștile Galaxy Buds se vor conecta automat de la Galaxy Tab S8 la Galaxy S22, astfel încât să poți jongla între dispozitive fără să pierzi nimic.

— Pentru prima dată, Samsung Health este disponibil pe tabletele Galaxy, astfel încât să poți căuta videoclipuri pentru antrenamente și fitness și să ții evidența informațiilor legate de sănătate și sport de pe Galaxy Watch pe un ecran mai mare.

— De asemenea, puteți transforma Galaxy Tab S8 Ultra într-un al doilea monitor portabil cu capabilitățile unui ecran tactil ale computerelor Galaxy pentru multitasking. Și îmbunătățirile aduse Samsung DeX – o experiență de desktop convenabilă care duce Galaxy Tab S8 Ultra din modul tabletă în modul desktop.

samsung.com

Galaxy TAB S8 și TAB S8+

— Deja nu vei mai dori să stai cu camera deconectată la conferințele video pentru că Galaxy TAB S8 și TAB S8+ oferă o calitate necomparabilă a imaginii datorită prezenței camerei frontale ultra wide de 12 MP și un sistem sonor constituit din trei microfoane de precizie cu tehnologie avansată de reducere a zgomotului. Această funcție elimină sunetele de fundal nedorite astfel încât vocea ta să fie clară.  Dacă e să vorbim despre camera principală, atunci Galaxy TAB S8 și TAB S8+ se pot lăuda cu două camere ultra wide de 13 MP și 6 MP, plus un bliț.

Galaxy TAB S8 și TAB S8+ au un display de 11 inchi și, respectiv, de 12,4 inchi cu rata de împrospătare de până la 120 Hz ce îți va crea o experiență de vizionare a filmelor sau de joc la cea mai înaltă calitate. Uită de freez-uri, de echivocuri vizuale și permite ochilor tăi să se odihnească împreună cu tine.

— Cu siguranță, îți place să lucrezi productiv și să deschizi simultan mai multe aplicații. Tabletele Galaxy Tab S8 și Tab S8+ te vor ajuta întotdeauna să-ți organizezi ziua în orice condiții, de aceea a fost echipată cu cel mai rapid procesor de 4 nm din istoria Galaxy Tab, cu un RAM de 8 GB și cu o memorie internă de 128 și 256 GB consecutiv, cu posibilitatea de a lărgi spațiul de stocare cu ajutorul unui microSD de până la 1 TB.

Galaxy Tab S8 și Tab S8+ au o baterie inteligentă cu capacitatea de 8 000 mAh și 10 090 mAh consecutiv, care te ține toată ziua în dinamică și care îți oferă comoditate de vizionare a filmelor ore în șir.

De asemenea, Samsung este mândră să contribuie la reducerea plasticului din ocean și la protejarea planetei, Galaxy Tab S8 fiind construit parțial din componente din plastic reutilizat din plasele de pescuit aruncate. Samsung ajută la conducerea industriei prin utilizarea acestei practici. Dispozitivele Galaxy Tab S8 vin, de asemenea, în ambalajul cel mai subțire al Samsung de până acum, fabricat din hârtie din surse durabile, ceea ce permite companiei să reducă emisiile și să producă mai puține deșeuri.

Pentru a fi mereu conectat(ă) cu ultimele noutăți de la Samsung, urmărește-ne pe următoarele rețele sociale.

facebook.com/SamsungMoldova

instagram.com/samsungmd/

youtube.com/channel_Samsung 

Preluat de la: diez.md