cover-saltea.md_.jpg
Salteaua ocupă un rol important în viața noastră de zi cu zi, iar uneori poate nici nu ne dăm seama. Fiind preocupați de soluționarea durerilor de spate, echipa de la Saltea.md deja de câțiva ani, oferă o gamă foarte competitivă de saltele ortopedice pentru piața Moldovei. Datorită soluțiilor inovative, reușesc să ofere un produs de calitate, la un preț rezonabil. Saltea.md și-a început activitatea de producere cu o misiune clară – de a oferi clienților săi cele mai bune saltele pentru un somn odihnitor și sănătos.

Calitatea produselor Saltea.md este garantată de tehnologia modernă utilizată în procesul de producere. Importate din Belgia, materialele non-toxice sunt de clasa superioară, fiind selectate cu grijă pentru a oferi confort și durabilitate pe termen lung, cu garanție de până la 20 de ani. La ei putem găsi saltele din spumă, latex, cocos, memory sau arcuri. Compania oferă consultanță specializată pentru a ajuta clienții să aleagă salteaua potrivită nevoilor lor, precum și o perioadă de testare de 30 de zile pentru a permite clienților să se asigure că salteaua lor este potrivită pentru ei.

Saltea.md a devenit un brand popular în Republica Moldova datorită reputației sale solide și a feedback-ului pozitiv din partea clienților. Compania este recunoscută pentru calitatea saltelelor sale, pentru profesionalismul și experiența angajaților, precum și pentru angajamentul său față de satisfacția clienților.

Livrarea prin Chișinău este efectuată în decurs de câteva ore după plasarea comenzii, sau maxim în ziua următoare în cazul dimensiunilor nestandarde – un termen record pentru Moldova.

Pentru consultații, apelați 069009692 sau vizitați în unul din magazinele brand-ului.
Toate modelele de saltele pot fi găsite pe acest LINK.

Facebook: https://www.facebook.com/saltea.md/.

Preluat de la: diez.md