cinema-privat.jpg
În mijlocul aglomerației urbane din Chișinău există un loc în care timpul parcă se oprește și lumea din ecran prinde viață. Este cinematograful privat, un spațiu intim, unde pasionații de film pot experimenta emoțiile intense ale cinematografiei. Dacă sunteți în căutarea unei experiențe de vizionare a filmelor diferite față de ceea ce oferă cinematografele comerciale din Chișinău, atunci cinematograful privat ar putea fi alegerea potrivită. Echipa #diez a selectat informații utile despre prețurile și oportunitățile pe care le oferă cinematograful privat.

Cu doi ani în urmă, s-a deschis un cinematograf privat în Chișinău, oferind cinefililor din oraș o experiență de vizionare a filmelor complet diferită. În prezent, directorul cinematografului a confirmat pentru #diez că se va deschide o nouă filială în curând, oferind și mai multe oportunități pentru iubitorii de film.

Biletele de intrare la cinematograful privat costă 150 de lei, însă există și o promoție Happy Hour în zilele lucrătoare. Astfel, pentru ședințele de la 14.30 și 16.40, prețul unui bilet este redus la 100 de lei, iar sala poate fi închiriată cu 800 de lei.

În timpul vizionării filmelor, la cinematograful privat sunt disponibile diverse gustări și băuturi, inclusiv băuturi alcoolice și non-alcoolice. Pe lângă clasicul popcorn, cinefilii pot savura și diverse deserturi și tartine de casă.


Sursă: Facebook/Private Cinema

Închirierea sălii costă 1 200 de lei. Cu un număr maxim de opt persoane, cinematograful privat este potrivit pentru o noapte de film cu prietenii sau cu familia.

Pentru cei care doresc să organizeze un eveniment special sau să sărbătorească ocazii speciale la cinematograful privat, este disponibilă și închirierea sălii. Costul închirierii depinde de durata filmului ales. Durata medie a filmelor este de 90-120 de minute.

Mai multe detalii despre cinematograf și filmele proiectate puteți vedea aici sau pe pagina de Instagram.


Sursă: Facebook/Private Cinema

Preluat de la: diez.md