Disney-Prequels-0003-Sleeping-Beauty-1.jpg

Un film horror după povestea „Frumoasa din Pădurea Adormită” va fi realizat. Filmările vor începe în luna august curent, iar filmul va fi disponibil spre vizionare până la sfârșitul anului 2023. Filmul va fi regizat de cineasta britanică Louise Warren, relatează Screenrant.

„Îți va da peste cap ideea basmului. Este sălbatic, macabru și pur și simplu terifiant. Voi face cel mai tulburător film de groază modern. Vor fi minciuni, sânge și un mare măcel. Dacă studiezi povestea originală, poți observa că există atât de multe detalii cu care să te joci”, a declarat regizoarea.

Potrivit scenariului, după moartea misterioasă a tatălui ei, viața prințesei Talia se schimbă dramatic. Regatul său este preluat de vrăjitoarea Velma, iar ea o cufundă pe moștenitoare într-un somn adânc. Dar într-o zi eroina se trezește și se răzbună.

La acest proiect participă Laura Christová, Lia Gleiter, Lianna Lasso, dar și alți actori.


De-a lungul anilor, basmul din 1697 al lui Charles Perrault a fost adaptat în nenumărate filme și emisiuni de televiziune, inclusiv în clasicul film de animație Disney din 1959 și în cele două filme „Maleficent”, care redau povestea din perspectiva antagonistei, interpretată de Angelina Jolie.

Basmul clasic pentru copii spune povestea unei tinere prințese care este blestemată de o zână rea să cadă într-un somn adânc. Aceasta este trezită de sărutul unui prinț după o sută de ani.

Preluat de la: diez.md